Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valami ötlet? Már nagyon el...

Valami ötlet? Már nagyon el vagyok keseredve. Tobbi lent

Figyelt kérdés
Szooval világ életemben világosabb borom volt amit gyűlölök :) egyrészt mert baromi nehéz egy kis életét lehelni a kinezetembe másrészt mert egész eletem során ezeket kaptam meg:"Hófehérke","drogos","beteg"...stb ezen változtatni szeretnék mert így még magamat sem tudom elfogadni...szolit nem engedik a szüleim,a barnito krém szar nem lehet egyenletesen felvinni..es szeptember van..h a francba na pizzák mikor délután erek így is haza a suliból mikor már a nap sem fog??valaki meg ötletek?? Vagy ilyen rohadt sápadt maradok örökre??:'(

2019. szept. 10. 19:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne butáskodj már! Szép a fehér bőr is .Ázsiában a lányok tudod mit megadnának ha olyan fehér bőrük lenne minden kence fice nélkül mint a tied , a leirtak alapján? Ne próbálj meg magadon változtatni. Ha fehérbőrű vagy a nap és szoli sem lesz olyan tartós rajtad.Az önbarnítót meg felejtsd el ennyire hófehér bőrön csak bakis lesz az egész , és nagyon természet ellenes. Szörnyen fogsz kinézni ..

Ilyen a genetikád, a bőrtípusod . (Feltételezem hogy lány vagy.Nem tudom mennyi idős )

az arcodat mindentovábbi nélkül feldobhatnád / életre kelthetnéd egy kis sminkkel. Válassz egy olyan alapozót / bb krémet ami a bőrtónusodhoz legjobban hasonlít , alapozd le , tegyél föl egy halvány árnyalatú rózsás pirosítót, és talán bronzosítót is használhatsz , de azt is csak a leggyengébb árnyalatút. És szerintem ne meleg hanem hideg tónusút használj a bronzosítóból. Ne vidd ezt sem túlzásba ! Kevesebb néha több, és a nyakad színe ne térjen el az arcbőröd színétől, tehát oda is dolgozd el szépen ha használsz alapozót/ bronzosítót.

Máris másabbul fogsz kinézni picit , ha szép természetesre meg tudod csinálni!

A fehér bőröddel nem nagyon tudsz semmi olyat kezdeni , ami ne keltene majd mű hatást . Nekem van egy húgom ,ő olyan fehér mint a tiszta tej. Megtanítottam természetesen sminkelni a mindennapokra, és nagyon szép életteli a külseje.

2019. szept. 10. 19:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen 16/l köszi előző
2019. szept. 10. 19:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Vörös hajú vagyok, az én bőröm is nagyon világos. Párszor voltam már szoliban, de nem igazán látszott.

Ami nekem bevált és tényleg fokozatosan leszek vele "barnább" az a Dove barnítós testápoló. Én nagyon szeretem a hatását, mivel mikor először felkened, akkor nem igazán látsz változást. Amikor másodszor használod, akkor már látszik egy kis eredmény...és így tovább..Fokozatos és nem lesz foltos. Szerintem szuper termék.

2019. szept. 10. 22:52
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
En is "hofeherke" vagyok, es en szeretem, az is lehet szep,sot, sok minden van ami csak egy vilagosabb boru emberen mutat jol, szerintem ne gorcsolj ra erre, ilyen vagy, el kell fogadni, enis ezt tettem, es nekem meg a hajam is sotet hozza (fekete) ugyhogy meg vilagosabbnak tunik a borom, de nem zavar :) Akinek sotetebb bore van, az meg vilagosat szeretne, mindenki ugy tokeletes ahogy van:)
2019. szept. 14. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!