Valami ötlet? Már nagyon el vagyok keseredve. Tobbi lent
Ne butáskodj már! Szép a fehér bőr is .Ázsiában a lányok tudod mit megadnának ha olyan fehér bőrük lenne minden kence fice nélkül mint a tied , a leirtak alapján? Ne próbálj meg magadon változtatni. Ha fehérbőrű vagy a nap és szoli sem lesz olyan tartós rajtad.Az önbarnítót meg felejtsd el ennyire hófehér bőrön csak bakis lesz az egész , és nagyon természet ellenes. Szörnyen fogsz kinézni ..
Ilyen a genetikád, a bőrtípusod . (Feltételezem hogy lány vagy.Nem tudom mennyi idős )
az arcodat mindentovábbi nélkül feldobhatnád / életre kelthetnéd egy kis sminkkel. Válassz egy olyan alapozót / bb krémet ami a bőrtónusodhoz legjobban hasonlít , alapozd le , tegyél föl egy halvány árnyalatú rózsás pirosítót, és talán bronzosítót is használhatsz , de azt is csak a leggyengébb árnyalatút. És szerintem ne meleg hanem hideg tónusút használj a bronzosítóból. Ne vidd ezt sem túlzásba ! Kevesebb néha több, és a nyakad színe ne térjen el az arcbőröd színétől, tehát oda is dolgozd el szépen ha használsz alapozót/ bronzosítót.
Máris másabbul fogsz kinézni picit , ha szép természetesre meg tudod csinálni!
A fehér bőröddel nem nagyon tudsz semmi olyat kezdeni , ami ne keltene majd mű hatást . Nekem van egy húgom ,ő olyan fehér mint a tiszta tej. Megtanítottam természetesen sminkelni a mindennapokra, és nagyon szép életteli a külseje.
Vörös hajú vagyok, az én bőröm is nagyon világos. Párszor voltam már szoliban, de nem igazán látszott.
Ami nekem bevált és tényleg fokozatosan leszek vele "barnább" az a Dove barnítós testápoló. Én nagyon szeretem a hatását, mivel mikor először felkened, akkor nem igazán látsz változást. Amikor másodszor használod, akkor már látszik egy kis eredmény...és így tovább..Fokozatos és nem lesz foltos. Szerintem szuper termék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!