Pótfelvételi? Nem tudom mi tévő legyek. Adjatok valami tanácsot, nagyon elvagyok keseredve.
Két félévet jártam műszaki karra. Nem jött össze, csak a pótfelvételin tudok már jelentkezni. Nem tudom mire kéne mennem, annyira elvagyok keseredve. Biosz emeltem van, képalkotó diagnosztikára gondoltam, de nagyon drága, nem tudnánk fizetni. Semmilyen műszaki nem jöhet szóba és olyan sem amihez szükséges a matematika!
200 000 a határ...több nem lehet. Heves megyében élek, lehetőleg nem az ország túlsó végébe akarok járni.
kérlek segítsetek!!! Szerintetek mi lenne a legalkalmasabb számomra?!?! :'(
semmi,
csak a szociológia (volt ilyen tantárgyam, nagyon tetszett), de félek az elhelyezkedés miatt
meg azt hallottam, hogy matek ott is kell
Gyere képalkotóra Miskolcra, 260.000 Ft/félév.
Két félévet fizetsz, és jövőre újrafelvételizel normál eljárásban államira. Elfogadtatod a krediteket és folytatod a képzést államin...
Vagy kihagysz egy évet és addig csinálsz valami hasznosat..
azt sem írod mi van a műszaki karral..
Nem lett meg a 30 kredit? Mert akkor tényleg kibuktál..ha meglett akkor csak passziváltass abban az esetben ha az egy év kihagyás mellett döntenél, mert akkor visszafizetési kötelezettséged keletkezik ha megszűnik a hallgatói jogviszonyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!