Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miteszeres, pattanásos arcbőr...

Miteszeres, pattanásos arcbőr ellen valami?

Figyelt kérdés

Használok tonikotb, arctisztito habot, pattanas , miteszer elleni krémet, tea fa olajat , ha kell pattanasszaritot , de nem akar tisztulni az arcom..kozmetikusnal voltam kétszer először egész jo volt mert sokaig szép volt a bőröm másodszor viszont mar nem volt valami hatásos..

Esetleg valami tanács, szer ami tényleg bevált érdekelne,,

2019. aug. 28. 15:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kémiai hámlasztás + retinol használata sokat segíthet. Ezek mellett viszont a fényvédő használata kötelező! A The Ordinary márkának vannak jó minőségű és viszonylag olcsó termékei, ott nézelődj. A tonikokkal óvatosan, sokszor többet árt, mint használ.
2019. aug. 28. 16:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Miben tud ártani?
2019. aug. 28. 17:24
 3/5 anonim ***** válasza:
52%
Bőrgyógyász
2019. aug. 28. 18:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a tonikra gondolsz, akkor azzal, hogy ha minden nap használod, akkor az alkohol tartalom miatt (a legtöbben sajnos található) először száraz lesz a bőröd, erre reagálva a bőr elkezd még több olajat termelni, hogy ezt ellensúlyozza. Kész a mitesszer. Néha nem baj ha használod, csak ne túl sűrűn.
2019. aug. 28. 20:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
1 tojàsnak fehèrjèt kell szètkenni az arcodon, elsőt csak a felèt majd papirzsebkendőt vagy törölőt kell vèkony rètegre bontani, tudod úgy kettőbe veszed ezt rárakod az arcodra, ilyen maszkot kèszítesz belőle ès a maradèk fehèrjèvel bevakolod :D kb fèl óra amig megszárad, jó kemèny lesz ès akkor èrzèssel finoman lehúzgálod az arcodról. Èn is próbáltam több mindent, de nekem ez bejött. En heti 1x szoktam de lehetne 2x is.
2019. szept. 22. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!