Barátnőm szinte naponta vasalja a haját, csak én tudom úgy, hogy ez hosszú távon nem túl jó?
Figyelt kérdés
Ha nem is naponta, de 2 naponta tuti vasalja, és valahol azt hallottam, hogy nem jó túl sűrűn vasalni a hajat. Most akkor mi igaz ebből?2010. júl. 13. 17:37
1/4 anonim válasza:
Valóban káros a hajra nézve,de a festés károsabb..
A vasalástól csak töredezik a hajvég..
2/4 anonim válasza:
Jól tudod. A haj minősge romlik tőle. Seprűs, töredezett lesz,ha ilyen sűrűséggel történik.
3/4 anonim válasza:
Csak hajvédő, hajsímító sprayt kell használni mielőtt elkezdi a haját vasalni. Balzsamozni minden hajmosást követően, néha pakolást csinálni és vannak hajvégápolók is.:) Használatukkal megvédheti a haj szerkezetét. De ettől függetlenül én se ajnálom a mindennapos hajvasalást.
4/4 anonim válasza:
NAGYON KÁROS :S barátnőm egy évig csinálta ezt és a addig gyönyörű kicsit hullámos derékig érő haját le kellett vágatni olyan csúnya volt.. és színre is változott szal most ilyen seszínű durva vállig érő semmi :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!