Heti hány hajvasalás "megengedett" (nem károsít ápolás mellett) és maximum hány fokon?
Figyelt kérdés
2010. júl. 13. 16:16
11/12 anonim válasza:
egy nap 3x?????bazzz ne csodalkozz,ha majd egy szall hajad sem marad.
12/12 anonim válasza:
nekem személy szerint problémás volt a hajam kezelése, mert szállt szana széjjel, minden szál külön életet élt...nemrégen vettem egy nagyon jó hajvasalót 10 ezer Forintért de azt kell mondjam nagyon jó vásár volt :) hetente 1x mosom meg a hajam vasárnap, és 1x is vasalom ki...télen sapka alá megy a hajam sőt még a sálon és kabáton is belül rakom megóvva ezzel az időjárástól! Mielőtt bárki megjegyezné nekem is zsíros igen a hajam 4 nap után de csak fent pár centin azt beszórom néha kicsit hintőporral, vagy olyankor készitek magamnak konytot vagy gumizom fel...ezen felül kb 3 havonta a hajam legesleg végéből vágok 1-2 centit és felfrissítem ezzel...nem mondom h makulátlanul egészséges marad a haj de évek alatt rájöttem, hogy mit hogyan csináljak, hogy szinten tartsam és még hosszú is legyen, lényeg az, hogy egy jó hajvasaló teszi csak lehetővé, hogy heti 1 vasalás elég legyen, vmint az apró trükkök hogy dug el a hajad télen, akár csinos akár nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!