Szőrtelenítés után puha lábak?
Figyelt kérdés
Epilátorral szőrtelenítek, és hiába lesz csupasz a lábam, ha végigsimítok rajta szúr
Lehet ellene tenni valamit?
Attól félek hogy ha lesz barátom akkor zavarni fogja:/
2019. aug. 17. 21:50
1/5 anonim válasza:
Akkor letépi a nagy részét azért szurhat.nekem braun epilatorom van de nem szedi ki mindet tövestöl.már én se tudom mit csináljak.probald meg a gyantát.
2/5 anonim válasza:
Én is a gyantázást javaslom, az után napokig finom puha a bőr.
3/5 anonim válasza:
Dettó ugyan ez :/ főleg nekem nem is bírja a lábam sem az epilátort, sem a gyantát. De a gyantát ajánlom én is. Amúgy borotválkozok
A jeti
4/5 anonim válasza:
Ha gyantázod tuti nem fog szúrni, nekem se szúrt attól, de most nyáron epilálok és attól is sima lesz. Nem lehet hogy nem túl jó az epilátorod? Én azt vettem észre hogy a régitől folyton benőttek a szörszálaim igaz most is van 1-2 de nem olyan vészes szóval szerintem az epilátor hibája volt.
5/5 anonim válasza:
Nem fogja zavarni. Ha igen, zavard el,mert ő csak használ. Aki szeret, az ilyesmit észre sem vesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!