Lányok! Hogy oldjátok meg, hogy borotválkozás/gyantázás után a bikinivonal selymes, puha, egyenletes és ne pöttyös, kipirosodott legyen?
Az erzekeny borre valo krem alatt ilyen tesapolo kenceket ertesz?
Nekem a kozmetikusom azt mondta, hogy kenjen babapopsi kremmel, Sudocremet hasznalok ra, nekem masnapra mar elmulik a pirossag.
Első válaszoló!
Igen, azt is használtam, de már arcbőrre valót is próbáltam, hátha... Köszi a tanácsot!
Kedves HArmadik válaszoló!
Hát, ha nem tennék rá semmit, akkor az szürnyű lenne. A mostani rutinomban minimálisan eltűnik a pír, kevésbé lesz szembetűnőbb, mint előtte. Azt próbáltam, hogy egy terméket huzamosabb ideig használok, de persze semmit sem segített. Azért köszönöm.
Második válaszoló!
Megéri? Ezt nem pontosan értem. Amíg nem fáradok bele a tesztelgetésbe, vagy nem javul a helyzet,addig igen. Egyébként meg ha az anyagiakra gondolsz, akkor természetesen én döntöm el. De nagyobb összeget nem fektettem még bele, ha akarnék, elmennék végleges szőrtelenítésre.
Szia!
Én mostanában borotválom, de régebben gyantáztam. Az a tapasztalatom, hogy a cukorgyanta(otthon is kifőzheted) használatakor teljesen kipattogás mentes voltam. Gondolom nem kell mondani, de itt száliránnyal ellentétesen kened fel a gyanánt, és száliránnyal megeggyezően téged(mm cukorgyanta esetén). Nekem a hűtés sokat segített, törölközőbe csavart jeget tettem rá.( Közvetlenül nem szabad a jeget oda tenni a bőrre,mert szövetkárosító hatású.)
Vannak testesebb, zsíros krémek, pl a neogranormom. Az nagyon bepuhítja a bőrt. Illetve egy kis hintőpor az utolsó nedvességet is eltávolítja a kezelt felületről. :)))
Remélem sikerül megoldani a dolgot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!