Lányok, SOS segítségre van szükségem! Mit tesztek annak érdekében, hogy intim helyen borotválkozás után ne legyen bőrpír?
Ami még beválhat, hogy hosszú mozdulatok helyett inkább feszítsd meg egy kicsit a bõröd és rövid mozdulatokkal borotváld, ne nyomd rá túlságosan, ha kicsit ki van feszítve a bõr így is szépen lejön majd.
A borotvahabot hagy a bõrödön legalább 5 percig, mielõtt nekilátnál, vagy legyél víz alatt 5-10 percig, a lényeg, hogy felpuhuljon a szõr.
A borotvahab helyett egyébként megpróbálhatod a sima zselés géleket, sokaknak az jobban bejön. Vagy nekem pl úgy is jól mūködik, ha kásban fekve simán víz alatt borotválkozok.
Aztán borotválkozás után használj valamilyen bõrnyugtató krémet, én 100% aloe vera zselét használok, az nagyon jó rá. : )
Plusz tapasztalatom, hogy borotválkozás után nem szabad megdörzsölni a bõrt törölközõvel, illetve jobb kerülni a szoros, csipkésm, mūszálas alsónemūt, mert akármilyen szépen is borotválkoztam, ezek irritálják a frissen borotvált bõrt és kipattog.
Amikor lehet, én legalább pár órára fehérnemū nélkül maradok, vagy pizsmanadrágot veszek, ami nem ér hozzá a bõrömhöz. Ha nagyon muszáj valamit felvenni, akkor meg puha pamut nem túl szoros gumijú, csipke nélküli franciabugyi.
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!