Ti mivel szoktatok szőrteleníteni?
Az a legnagyobb bajom hogy Szőrtelenítés után már 1-2 napra visszanő borostára, ami bök és sötét tehát látszik. Ez elsősorban puncin és hónaaljban zavar. Pettingnél az élettársam mikor a nyalás kerül szóba nem akarja csinálni mert bök még ha előtte is borotválkoztam.
Próbáltam már mindenféle női borotvát meg krémeket is de a szőrtelenítő krém sosem szedi le teljesen, mindig borotvával kell befejezzem. Gyantázni egyértelműen nem fogom. Van valami házi receptetek erre? Szörnyen kínos dolog ez.
én epilálok, de amikor lusta vagyok hozzá vagy kevés időm van akkor borotva.
borotvával sajnos ha pl reggel leszedem este már szúrok. epilálással sem tart 2 hétig mint ahogy sokan mondják, sőt 1 hétig sem, de 3-4 napig tényleg teljesen sima marad a bőröm.
Puncihoz borotva, hónaljhoz gyanta. Bár az én párom szereti, ha kicsit szúrok. :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!