Kipállott a lában mit tegyek?
Figyelt kérdés
1 hete kezdődött és azóta piros és kiütés szerű a bőr a
két lábam között. szórtam púderrel de nem sokat használt csak iszonyatosan csíp és viszket.
2019. aug. 2. 22:02
1/5 télapóápolólapát válasza:
Kend be aloe vera géllel, komolyan.
2/5 anonim válasza:
Kend be Candibenével. Szerintem gombás...
3/5 anonim válasza:
Bepanthen, az nagyon jo a melegkiutesekre meg hasonlokra, kb minden borproblemara azt kenek.
4/5 anonim válasza:
Szerintem meg menj bőrgyógyászhoz. Elsőre gombának hangzik, de más is okozhat hasonló tüneteket. Előbb elmúlik, ha célzott kezelést kapsz rá. Amíg el nem jutsz orvoshoz, addig fürdés után gondosan töröld szárazra a lábujjak közötti részt, és kend be vmivel, ami csökkenti a viszketést (pl. körömvirág kenőcs, aloe vera).
5/5 A kérdező kommentje:
elkezdett múlni beszórtam MiCOSYD nevű hintőporral és iszonyatosan elkezdte csípni és viszket is. viszont már jobb lett a helyzet.
2019. aug. 4. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!