Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 16 éves 78 kg-os fiú vagyok....

16 éves 78 kg-os fiú vagyok. A ba lában nagyon visszeres. Mitöl lehet? El tud mulni?

Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 15:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem. A visszeresség csak műtéttől múlik el. Viszont ha már ilyen fiatalon ez a problémád, akkor figyelj rá oda, hogy jó sokat használd a lábadat, gyalogoljál vagy fussál. A séta is jó, csak sok legyen.
2011. márc. 16. 22:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nem fáj akkor nincs baj. Szerintem nem is látszhat annyira, mert ugye a fiúknak szőrösen néz ki jól a lábuk, tehát a szőr valamennyire takarja. Ha lány lennél gázabb lenne. De azért jobbulást! 15/L
2011. márc. 17. 14:30
 3/3 anonim válasza:

kedves kérdező!

A víszerességet leggyakrabban a túlsúly és a mozgásszegény környezet hozza elő. Vagy ennek pont ellenkezője ha túl sokat álldogálsz. Bár nem hiszem hogy egy boltban lennél napi 8-10 órában eladó tehát a második érv kilőve.

Nem tudom milyen adottságaid lehetnek de magamból kiindúlva (20 év és 75 kg) az első ok lehet a hibás.

A viszeret lehet csökketeni tornával mivel ez növeli az érfal izomzatának erejét ami így jobban tart plusz rugalmasabbá is teszi. Végső esetben stabilabb és rugalmasabb anyagú védőzoknit szoktak ajánlani de ezt csak idősebb korban.

Szóval a mozgás nagyvalószínűséggel megoldja a gondjaidat.

2011. márc. 18. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!