Barna folt (ok) a húgcsőnyílásnál, és a makkomon. Normális? Mitől van? Hogy lehet eltűntetni? Canesten? (Körül vagyok metêlve kiskorom óta, és 15 éves vagyok)
A Canestent felejtsd el, ha biztosra akarsz menni, akkor pedig inkább orvosnak mutasd meg.
A pöttyök alighanem Fordyce pöttyök, majd mindenkinek vannak.
A barna foltokra biztosat nem tudok mondani (igazából biztosat csak orvos tud mondani, ha látja). Nekem is vannak, amikor bőrgyógyász látta, kérdezte, hogy mióta. Mondtam, hogy már régebben is. Ennyi.
nekem is vannak barna foltok és anyajegyek is...nem lehet eltüntetni őket.
megszívtuk de rendesen....
műteni nem lehet.
Nekem is lecsonkolták az egész fitymát :(
Nekem is vannak barna foltok és már többeknél is olvastam, hogy létezik, külföldi fórumokat nézve. Ez sajnos ilyen, a foltosodás egyre inkább terjed, nincs ellene se krém, se semmi. Rá kell növeszteni bőrt, nincs jobb ötletem nekem se :(
Hónapokig tart a növesztés (nyújtás), de én se akarom, hogy látszódjon a foltosodás, márpedig az látszik :(
Szia,
engem is esztétikailag zavar, a többivel együtt, de ami a leglátványosabb már több, mint egy-két méterről is, az a barna foltok.
Gondolom, neked is összevissza van kb így:
Urólógus, nemibeteggondozó, bőrgyógyász és plasztikai sebész látta. Nem lehet vele mit kezdeni, bőrt lehet rá növeszteni, ha nem akarjuk látni és másokkal láttatni.
A körülmetélést propagáló, innen többszáz reklámjukkal együtt kidobott levitézlett társaság levélben azt mondta, hogy ők lámpával megoldják, speciális lámpával kell szerintük kezelni és akkor megoldódik. A nemibeteggondozóban viszont a főorvosnő arra figyelmeztetett, hogy mindenféle hámlasztókrém, vagy lámpa használatat veszélyes, olyan szempontból, hogy az csak a kezelés közben vagy a végén derül ki, hogy a foltokat a lámpa vagy a krém erősíti, vagy gyengíti.
Rátetoválást különösképpen nem javasolt.
Marad tehát a bőr hónapokig tartó türelmes nyújtása, a makk háromnegyedének takarásával már nem látványos a kivillanó makk és a rajta levő foltok se. Nekem eddig ennyire tellett... várok több oldalon is tapasztalatokat, de Magyarországon nincs ilyen, hiszen maga a körülmetéltség a legtöbb esetben, főleg fiatal gyermekkorban sokszor eltitkolt dolog.
Ezek a foltosodások nem ritkák, a tulajdonosaik nem örülnek a körülmetéltségüknek, még soha nem hallottam vagy olvastam olyat, hogy valakinek foltos, kiszáradásra hajlamos makkja lenne és örülne annak, hogy körülmetélték.
Hátborzongató, hogy egyes ideirogató jófejek az ilyen problémák ellenére vígan hirdetik ezt a barbár eljárást :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!