Ti hogy bírjátok elviselni a natúr/bio/vegán stb kozmetikumok illatát? Próbálok "egészségesebb" kozmetikumokat használni, de nem tudom elviselni az illatukat.
Én a Vichy termékeket szoktam használni. Dezodor , arc tisztító, alapozó stb.
Ezekből van illat mentes is , vagy nagyon enyhén illatos.
Nekem érzékeny a borom. A Vichy nagyon be jött , meg vagyok elégedve vele
Érdekes, hogy ezt írod. Hacsak nem valami nagyon gyógynövényeset használsz (mint pl. a bánfi) akkor nem kéne, hogy büdösek legyenek.
Régebben alverdét használtam. A narancsos és a levendulás szappanjuk illata egy mennyország volt a számomra. Illetve az avokádós samponjuk is. A citromos testolajukat is nagyon szerettem. Illetve a gránátalmás kézkrémjüket nemhogy én, de a párom is imádta és szagolgatta a kezemet, amikor használtam xD Szerintem ezek nemhogy nem büdösek, de isteni finom illatúak. A dr. organic levendulás tusfürdője, ami nekem nagyon bejött még illat szempontjából.
Ezeket kifejezetten szerettem, de a többi natúrkozmetikum sem volt büdös, amit használtam.
Hiányoznak is ezek az illatok, de sajnos nagyon érzékeny a bőröm, és a natúrkozmetikumok nem feltétlenül kíméletesek. Már szinte csak kisbabáknak szánt és patikai termékeket használok :( Nah azokból aztán van, ami kifejezetten büdös xD (a korpa elleni sampon brrr)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!