Nézed az árakat, amikor kozmetikumokat vásárolsz?
Mindegy az ára, csak hatékony legyen, vagy ár-érték arányban a legkedvezőbb legyen?
Milyen szempontok alapján válogatsz?
Hajápolás, arcápolás, testápolás, smink terén.
Attól függ mit vásárolok!
Ha mondjuk arckrémet veszek akkor a drágábbak(25000+) felé veszem az irányt de ha csak tusfürdőt akkor beéri az 1500ft-os is!
Előző vagyok!
Ha valamit el szeretnék érni az arcomon akkor a drága 50ezres krémet is megveszem ha az hozza helyre!De ez a tusfürdőnél nincs így!Csak egy minimális márka kell hogy ne a legsz*rabb legyen és kész!Sminkeknél pedig két márka van amit használok és ott szoktam árakat nézni de feleslegesen mert akkor is megveszem ha 4000 meg akkor is ha 10ezer!
Hajápolás: mindig ugyanazokat veszem újra, 4000 Ft-nál többet nem költenék egy termékre, mert alapból szép a hajam. Taftot és Garniert használok, szóval ha váltanék, akkor szintén ezeknél a márkáknál nézelődnék.
Arcápolás: Az arcbőröm sem problémás, járok kozmetikushoz, és ennyi. Meg van 2 bevált termékem, mindkettő 4000 Ft körül van, nekem ez jó. Nyilván ha valami komoly problémám lenne a bőrömmel, sokkal többet ráköltenék, de így fölösleges. Szintén a Garnier ami nekem bevált.
Testápolás: A számra évek óta Labellot használok, egy ajakápolóért nem is adnék többet. Testápolót, és kézkrémet Fruttinit használok, imádom a márkát, kb mindkettő 1000 Ft körül van, de max 2000 Ft-ot költenék ezekre, nem látom értelmét drágábbat venni, amikor ilyen árban is van olyan ami nekem jó.
Smink: Ez a hobbim, 1-1 termékre max 20000 Ft-ot költenék, de ha valami nagyon tetszik, akkor ettől drágábban is megveszem. Itt tényleg nem nagyon számít az ár. Sokat sminkelek a hétköznapokon is, ezért fontos hogy a sminkem tartós legyen, és minőségi. Szóval ezen a téren nézem leginkább az árat, mert általában csak drágát veszek, viszont van pár olcsóbb termékem is. De igazából csak olyan márkáktól vásárolok, amikben tudom, hogy nem fogok csalódni. (Pl. ABH, Morphe, Smashbox, Chanel, Kat von D, Urban Decay, Benefit, stb.)
Nézem is az árat, meg nem is, de a krémmániát mindig megnézem!
Pl. az ANRII szérum esetén nem nézem az árat, mert az alapdarab, hiába drága. Inkább úgy fogalmaznék, hogy összetevők-vélemények-ár hármast nézem egyszerre.
Persze, hogy nézem az árakat. Az én fejemben van egy ilyen "beosztás", ilyen érzés, hogy mire milyen összeg az, amit már sajnálok.
Tusfürdőből pl. Balea, Isana az, amit használok, ahhoz, hogy a koszt leszedje, bőven jó. Már egy ezrest kiadni is fájna a szívem tusiért. Testápolóból már veszek drágábbat, de itt nézem, hogy milyen a hatás, pl. nekem a Body Shop-os testvajak nagyon sokáig tartanak, és kevés kell belőlük, pedig ennyiért amúgy nem vennék testcuccot.
Samponra sem szeretek költeni sokat, nem szeretek sok pénzt kiadni olyanért, amit hamar lemosok magamról. Pakolásra, balzsamra, olajokra inkább költök, hajnál ez olyan 3-4000.
Arcápolásban semmi nem drága, bár lemosóért itt sem adok sokat, de krémért, szérumért 20-30 ezreket is simán. Alá Ordinary termékeket használok, azok nem olyan drágák, de ha valaminél úgy gondolom, megéri a drágább, az az arcápolás. Meg ebben szeretek kísérletezni, új dolgokat kipróbálni.
Sminkkel régen úgy voltam, hogy sznobizmusból kell mindenből a legdrágább, legmenőbb, de ma már lenyugodtam. :D
Nem használok sok sminket, nekem tökéletes a Rimmel korrektor, Holika Holika alapozó, Catrice szemöldökcerka, Essence spirál. De a púderem meg Bobbi Brown, mert eddig az jött be legjobban. Na meg van egy csomó MAC rúzsom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!