Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Férfiak! Melyik hajhossz a...

Férfiak! Melyik hajhossz a szexibb?

Figyelt kérdés

Derékig érő barna vagy ilyen?

[link]

2019. júl. 29. 21:27
 1/7 A kérdező kommentje:
Es miert 😁
2019. júl. 29. 21:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hátközépig érő
2019. júl. 29. 21:28
 3/7 anonim válasza:
91%
Teljesen csajfüggő
2019. júl. 29. 21:28
 4/7 anonim ***** válasza:
94%
Kinek melyik áll jól..
2019. júl. 29. 21:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Sokat segítene, hogy mihez képest milyen lenne jó. Most például milyen (4-es voltam)
2019. júl. 29. 22:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy hosszú barna természetes hatású haj mindig szexi. De van akinek minden jól áll, szóval tényleg csajszi függő.
2019. júl. 29. 22:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát én nagyon hosszúhaj-mániás vagyok, hogy úgy mondjam, sőt, akiket ismerek, legtöbb fiúnak, férfinek ez bejön. De, egyrészt fontos hogy ápolt legyen. Illetve a haj jól is reagáljon az ápolásra. Ha teljesen töredezett, akkor inkább legyen rövidebb! Másrészt, nem mindenkinek áll jól a hosszú haj. Láttam olyan lányt/nőt, akinek a hosszú haj nem nagyon állt jól, de a fiúsan rövid, pedig egyszerűen remek volt. (Bár érdekes, hogy pl. számomra akkor is fontos, hogy egy lánynak ne legyen túl rövid, szóval csak mint nő, nem igazán tudott érdekelne az illető, viszont az esztétikusságát elismerem.)
2019. júl. 29. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!