Szerintetek milyen ez a hajhossz?
Most a mellbimbómig ér a hajam, de töredezik. Ápolom rendszeresen. Heti 2x mosok hajat, ricinusolajas samponnal. Minden alkalommal használok Kallos keratinos hajpakolást, majd Balea hajvégápoló olajat is. Nem vasalom, hajszárítót sem használok, mégis töredezik a hajam. Dm-es hajvitamint is szedtem 3 hónapig. Ezért úgy döntöttem, hogy le kell megint vágatnom a hajamat sajnos. Nagyon vékonyszálú, de puha és fényes a töredezés ellenére is.
2 éve Sunkiss Jellyvel szőkítettem a hajam, azóta töredezik ennyire ( mondjuk elötte is tört, de talán nem ennyire). Ha most levágatnám a vállam alá egy picivel, akkor eltűnne már a szőkített rész.
Szerintetek milyen ez a hajhossz?

Nekem platina volt a hajam es azt novesztem le 1 eve. Most pont ez a hossz van mert sajnos le kellett vagatnom az utolso szokitett reszeket is mert mar ocsmany volt de tenyleg.
Elotte is volt ez az egyhossz fazon de ha nem szogenyes a hajad vagy nincs olyan extra mennyisegu mint nekem akkor nem ajanlom mert ezt vasalni kell kb mindennap es allandoan elalszod.
Kozben a natur hajamrol kiderult, hogy hullamos (szokites miatt elvesztette a formajat) es most tepettre/lepcsosre van vagva igy jobban gondorodik is es nem olyan pufi, csak siman hullamosra szarad.
De ha nincs jo texturaja a hajadnak es nem akarod allandoan formazni akkor nem ajanlanam, engem egyhossznal pl extran idegesitett, hogy a vallamon pihenve “kifele kunkorodott” a vege.

A hajápolós termékek 90%-a csak marketing.
A haszárítás fontos. Felfázhat a bőr, ami a hajhagymáknak se jó.
Nah igen a hajfestékek csúnyán roncsolják a hajszerkezetet.
Tudok javasolni a lab-k által készített gyógyszert, amit embereink is teszteltek sikeres hatással s több éve forgalomban is van.
Nem vagyok gyógyszer párti, de mivel tudom miből s hogyan készül, tudom hogy nem árt.
Nagyrészt vitamikok, amiknek szüksége van a hajnak s a bogyó belsejében lévő anyagok folyadék h.állapota miatt gyorsabban szívódik fel.
Fontos az is a testünknek(hajnak is)a napi megfelelő folyadék bevitel.
A tápanyagok felszívódásától kezdve legyen az külső(pl kenőcs) vagy belső(pl táplálkozás), anyagcsere, tisztítási folyamatokig mindenben szerepe van.
Mamám 70 éves lesz és össz vissz a szeménél van 3-4ránc, a mosoly ránca látszik csak.
Világ életében odafigyelt magára, nem használt kozmetikumokat, sőt ellenük van.
S sokszor hangsúlyozza ő is a folyadékot, nem véletlen. 😊
Ne a kenceficékre fókoszálj, hanem a szervezetedre, önmagadra.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!