Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek milyen ez a hajhossz?

Szerintetek milyen ez a hajhossz?

Figyelt kérdés

Most a mellbimbómig ér a hajam, de töredezik. Ápolom rendszeresen. Heti 2x mosok hajat, ricinusolajas samponnal. Minden alkalommal használok Kallos keratinos hajpakolást, majd Balea hajvégápoló olajat is. Nem vasalom, hajszárítót sem használok, mégis töredezik a hajam. Dm-es hajvitamint is szedtem 3 hónapig. Ezért úgy döntöttem, hogy le kell megint vágatnom a hajamat sajnos. Nagyon vékonyszálú, de puha és fényes a töredezés ellenére is.

2 éve Sunkiss Jellyvel szőkítettem a hajam, azóta töredezik ennyire ( mondjuk elötte is tört, de talán nem ennyire). Ha most levágatnám a vállam alá egy picivel, akkor eltűnne már a szőkített rész.

Szerintetek milyen ez a hajhossz?

[link]

[link]

2019. ápr. 23. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Nekem tetszik, de igazából arcforma függő hogy kinek áll jól. Egy kerek arcformával szerintem nem passzolna, míg egy oválissal nagyon jól nézne ki. :)
2019. ápr. 23. 21:19
 2/7 anonim ***** válasza:
40%
Nekem most kb. ilyen hosszú hajam van, csak sokkal vastagabb, nem szálegyenes. Ez amúgy kényelmes, meg király, illetve mindenkinek jól áll, kortól, nemtól, mindentől függetlenül :D
2019. ápr. 23. 21:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen mindegy mit gondolunk, a lenyeg hogy te jol erezd magad a borodben
2019. ápr. 23. 21:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem platina volt a hajam es azt novesztem le 1 eve. Most pont ez a hossz van mert sajnos le kellett vagatnom az utolso szokitett reszeket is mert mar ocsmany volt de tenyleg.

Elotte is volt ez az egyhossz fazon de ha nem szogenyes a hajad vagy nincs olyan extra mennyisegu mint nekem akkor nem ajanlom mert ezt vasalni kell kb mindennap es allandoan elalszod.

Kozben a natur hajamrol kiderult, hogy hullamos (szokites miatt elvesztette a formajat) es most tepettre/lepcsosre van vagva igy jobban gondorodik is es nem olyan pufi, csak siman hullamosra szarad.

De ha nincs jo texturaja a hajadnak es nem akarod allandoan formazni akkor nem ajanlanam, engem egyhossznal pl extran idegesitett, hogy a vallamon pihenve “kifele kunkorodott” a vege.

2019. ápr. 23. 23:10
 5/7 anonim ***** válasza:
47%
Én pont ellentétes véleményen vagyok a #2-essel, szerintem senkinek se áll jól. :D
2019. ápr. 23. 23:13
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

A hajápolós termékek 90%-a csak marketing.

A haszárítás fontos. Felfázhat a bőr, ami a hajhagymáknak se jó.

Nah igen a hajfestékek csúnyán roncsolják a hajszerkezetet.

Tudok javasolni a lab-k által készített gyógyszert, amit embereink is teszteltek sikeres hatással s több éve forgalomban is van.

Nem vagyok gyógyszer párti, de mivel tudom miből s hogyan készül, tudom hogy nem árt.

Nagyrészt vitamikok, amiknek szüksége van a hajnak s a bogyó belsejében lévő anyagok folyadék h.állapota miatt gyorsabban szívódik fel.

Fontos az is a testünknek(hajnak is)a napi megfelelő folyadék bevitel.

A tápanyagok felszívódásától kezdve legyen az külső(pl kenőcs) vagy belső(pl táplálkozás), anyagcsere, tisztítási folyamatokig mindenben szerepe van.

Mamám 70 éves lesz és össz vissz a szeménél van 3-4ránc, a mosoly ránca látszik csak.

Világ életében odafigyelt magára, nem használt kozmetikumokat, sőt ellenük van.

S sokszor hangsúlyozza ő is a folyadékot, nem véletlen. 😊

Ne a kenceficékre fókoszálj, hanem a szervezetedre, önmagadra.

2019. ápr. 24. 06:42
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
"mellbimbómig ér" ilyet se halottam még. Vágasd le.
2019. ápr. 24. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!