Evek ota nem no a hajam csak egy bizonyos hosszusagig!?!
Figyelt kérdés
Hat kozepig ero hajam van de evek ota ekkora. Volt tobb eve hogy levagattam vallig erore utana viszont megis noveszteni akartam. Ugyanugy hat kozepig nott meg. Mivel ombre hajam van latom hogy van lenovesem tehat no de megis ekkora marad. Nem ertem miert vam ez. Nagyon sok es dus hajam van egyebkent. Fodrasz szerint is nagyon szep es egeszseges. Regen sokaig festettem szokere de annak mar tobb eve. Moat csak az alja szoke ami csak felevente van frissitve. Van valakinek hasonlo gondja. Mit csinaltatok vele? Ugy szeretnek mar hosszu hajat 😕😕😕2019. jún. 7. 19:32
1/14 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy fog hosszabbra nőni a hajad. Egy idő után a régi hajszálak kihullanak és újak nőnek helyette.
Talán ha kutakodsz interneten, találsz szereket, amik segíthetnek, de szerintem felesleges...
2/14 anonim válasza:
"Mivel ombre hajam van latom hogy van lenovesem tehat no de megis ekkora marad. Nem ertem miert vam ez" Azért van mert az a kb 1 centi ami havonta nő letörik a végéből, így olyan mintha nem nőne. Valószínű pont azért mert szőkítve van, az sajnos nagyon könnyen törik. Megoldás nem nagyon van rá azon kívül hogy megpróbálod jobban ápolni hogy ne kopjon a vége. Ne vasald, ne szárítsd ha lehet. Esetleg gyakrabban vágass belőle nagyon minimálisat hogy friss legyen a vége. Szőkített hajat sajnos nagyon nehéz hosszabbra megnöveszteni a töredezés miatt
3/14 anonim válasza:
Szedhetsz hajvitamint, használj hajpakolást. Mást nem nagyon tudsz tenni.
4/14 A kérdező kommentje:
Koszi ment a zold. Igazabol mindent probaltam es enis arra tippelek hogy letorik. Pedig haj apolot olajat balzsamot is hasznalok. Festeni meg felevente festem.. Szoval nem ertem. Mas lanyoknak telibe szoke hajjal is olyan szep hosszu 🤗 vitamint is szedtem de nekem az nem hasznalt. Szaritani szoktam mert amugy baromi lassan szaradn meg magatol.. Meg igy is hogy szaritom 🤷♀️
2019. jún. 7. 20:36
5/14 anonim válasza:
Persze hogy szep hosszu a szoke hajuk mivel valoszinu pothaj
6/14 anonim válasza:
Nekem is több évig ekkora volt a hajam és nem nőtt. Az a teoriám hogy mivel eleve lassabban nő mint másoknak azzal hogy elmentem félévente vágatni mindig visszavágták ugyan arra a szintre még ha 2 centit is. Szoval most már csak évente vágatok belőle meg is nőtt, az év többi napján meg kb egyenként levagdosom ha törött valahol, bár én nem szőkítem az nem szerencsés tényleg.
7/14 A kérdező kommentje:
A pothajat latom hogy nem igazi de sokaknak van tenyleg igazi hajuk ami hosszú es festett. Baratnom is van ilyen akinek evek ota hosszu es evek ota festi. 😀😀 amugy vagatni csak annyit szoktam amennyit szükséges. Csak a toredezett reszeket. De akkor elfogadom hogy nem lesz jobb. Pedig amugy tobb evig pihentettem a szokezes utan.
2019. jún. 7. 22:52
8/14 anonim válasza:
Hat nem tudom sok olyan lannyal talalkoztam mar hogy meg nem mondtam volna roluk hogy pothajuk van es mondtak hogy pedig de mert amugy vallig er a sajatjuk 😂 mert kerdeztem toluk mitol ilyen szep es mitol ilyen hosszu ha szoke.
9/14 anonim válasza:
Lehet hogy nekik eleve hosszú volt a hajuk mikor kiszőkítették.
10/14 anonim válasza:
Nem mindig lehet észrevenni a póthajat, ha jó fodrász csinálja és jó minőségű a póthaj, mert amúgy épp az a lényege, hogy ne lehessen észrevenni.
Ha neked alapból vékonyszálú hajad van, azt jobban megviseli a festés, mint egy vastagszálúét. Pl nekem vékonyszálú és a hátam közepétől lejjebb nem nő, pedig szedek hajvitamint, ápolom meg minden és csak évente kb kétszer festetem. Nővérem is, viszont neki így is gyorsan nő és nem töredezik, neki dúsabb, erősebb haja volt mindig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!