Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Evek ota nem no a hajam csak...

Evek ota nem no a hajam csak egy bizonyos hosszusagig!?!

Figyelt kérdés
Hat kozepig ero hajam van de evek ota ekkora. Volt tobb eve hogy levagattam vallig erore utana viszont megis noveszteni akartam. Ugyanugy hat kozepig nott meg. Mivel ombre hajam van latom hogy van lenovesem tehat no de megis ekkora marad. Nem ertem miert vam ez. Nagyon sok es dus hajam van egyebkent. Fodrasz szerint is nagyon szep es egeszseges. Regen sokaig festettem szokere de annak mar tobb eve. Moat csak az alja szoke ami csak felevente van frissitve. Van valakinek hasonlo gondja. Mit csinaltatok vele? Ugy szeretnek mar hosszu hajat 😕😕😕

2019. jún. 7. 19:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Pont ezaz hogy eleg vastag szalu mindig is az volt meg nagyon sok van. Egeszseges is most is szoval nem ertem. Na mindegy beletorodok😂😕 koszi mindenkinek
2019. jún. 8. 12:10
 12/14 20001229 válasza:
Ez a genetikának tudható be. Van akinek váll alá már nem is nő tovább a haja, van akinek szinte bármilyen hosszúra megnőhet. Ha észreveszed, hogy törik a hajad akkor gyanakodhatsz arra, hogy tovább nem fog nőni, mivel amennyit nő, annyit fog letörni. Ajánlom a hajolajok használatát. Próbálkozhatsz vitaminok szedésével is, de az eléggé időigényes tevékenység és nem is biztos, hogy azzal lenne a baj. Így fiúként szerintem bőven elegendő a hat közepéig érő haj. :)
2019. jún. 9. 10:17
 13/14 A kérdező kommentje:
Fiukent lehet de en lany vagyok 🤔😄
2019. jún. 10. 12:46
 14/14 20001229 válasza:
Tisztában vagyok vele, hogy lány vagy. De csak szólnék, hogy egy bizonyos hosszúság után a haj elkezd hullani nagy mértékben, a hát közepéig érő haj már eléggé közel van ahhoz amit mondok. Egészségügyis vagyok. Tök mindegy, hogy fiú vagy lány vagyok, ugyanúgy meg kell tanulnom ezt is. Ne akarj amúgy se nagyobbat, mert felesleges. Akinek ennél hosszabb van az nagyrészt a genetikának tudható be. Ennyi... Átlagban minden lánynak 60-70 cm hosszú haja tud nőni.
2019. jún. 14. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!