Mikor voltál utoljára fodrásznál és mikorra tervezed a legközelebbit?
Figyelt kérdés
Ha esetleg nem fodrász vágja/festi stb... a hajad, hanem otthon vagy másmilyen helyen valaki (pl. anyud, rokon, barát...), ott mikor voltál és mikor mész legközelebb?2010. júl. 11. 20:02
11/21 anonim válasza:
két éve voltam fodrásznál
most tervezem be az újabbat
ami eddig kellett vágás, festés otthon én csináltam meg
12/21 anonim válasza:
kb. 3 hete voltam utoljára és újból augusztus elején szeretnék menni, mert annyira hullik, hogy még rövidebre nyirattatom....:S
13/21 anonim válasza:
soha nem voltam fodrásznál xD és nem is tervezem :D hajat festetni/melírozni nem akarok, a frizurám sem valami bonyolult, 3-4 havonta kicsit vágok belőle és kész :D de ígyis sokszor dícsérik :P
16/L
14/21 anonim válasza:
Fodrásznál 5 éve voltam, és nem tervezem, hogy megyek. :) Utoljára június 24-én vágtam a hajamból, és elseje körül fogok megint vágni. Minden hónapban vágok.
15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Ment a zöld kéz Mindenkinek.
2010. júl. 12. 13:06
16/21 anonim válasza:
Én nemis emlékszem már :O Kb. fél éve, de inkább több.:D Nem hiényzik, ápolom rendesen, és szerencsére nem töredezik.:) Megfelel most így. Ahhoz képest eddig minden 2. hónapba jártam.:D
17/21 anonim válasza:
Tegnap voltam, de "csak" egy szerkezetjavító pakolást tetettem rá és a frufrumból vágattam. 1 hónapja voltam teljes vágatáson. Festeni itthon szoktam 3-4 hetente.
18/21 anonim válasza:
Szombaton voltam, tépettre vágattam, oldalfrufruval. Előtte tavaly július elején voltam fodrásznál. Tehát kb . évente 1-2x szoktam járni. Festeni nem szoktam, 5 éve rendszeresen festettem , de most lenövesztettem a vállam alá pár centivel a festett részeket és azt vágattam le szombaton, törekszem a minél egészségesebb hajra. :-)
19/21 anonim válasza:
Utoljára Januárban vágattam hajat és olyan 1 hónapja,ha nem több festettem hajat a barátnőmmel.Festetni csak szeptemberben fogok,mert kiváncsi vagyok,hogy mennyit nőtt a nyáron.Vágatni meg nem tudom mikor fogok,mert egyelőre növelem és a fodrászatba elég sokat kivágnak belőle.
20/21 anonim válasza:
Kb 1 éve voltam, és aug. végén megyek megint ha minden jól megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!