Mikor voltál utoljára fodrásznál és mikorra tervezed a legközelebbit?
Figyelt kérdés
Ha esetleg nem fodrász vágja/festi stb... a hajad, hanem otthon vagy másmilyen helyen valaki (pl. anyud, rokon, barát...), ott mikor voltál és mikor mész legközelebb?2010. júl. 11. 20:02
1/21 anonim válasza:
magamnak csinálok mindent, ugy három-négy hete vágtam és festettem, azthiszem holnap nekiugrok megint :)
2/21 anonim válasza:
Én két hete vágattam le tépettre,féloldalas,tépett frufruval,egy ismerőssel vágattam.Már kb. 3 éve abszolút nem festem.
3/21 anonim válasza:
1.5 éve voltam utoljára fodrásznál, augusztus végén megyek legközelebb, már várom mert drasztikusan meg fog változni a hajam!:)
4/21 anonim válasza:
én egy hónapja voltam és kedden megyek újból:)
már alig várom:D
5/21 anonim válasza:
Utoljára április végén voltam és 1-2 héten belül szeretnék menni, mert már nagyon megnőtt. Nem festem.
6/21 anonim válasza:
76%-os vagyok:
jah és festetek+vágatok. alul barna fölül szőke,féhosszú tépett:)
7/21 anonim válasza:
vagy 8 éve voltam utoljára, azóta talán kétszer vágtam egy picit magamnak a hajam végéből, és remélem többet nem fog senki ollóval közelíteni felém
8/21 anonim válasza:
Utoljára 2009.május 24-én voltam fodrásznál.Jobban egy fodrász lány jött ki a lakásomra...(azért tudom a pontos dátumot mert másnap mentem a Londoni koncertre)
hajat festeni magam szoktam,és ha vágni kell egy kicsit akkor a párom vágja..Viszont augusztus végére beterveztem Pesten egy fodrász programot ha már hazamegyek nyaralni...
(ha tudtok ajánlatot mondani,hogy hol van jó fodrász akkor megköszönöm)
9/21 anonim válasza:
3 hónapja voltam utoljára, holnapután megyek.
10/21 anonim válasza:
Kb. április közepén voltam utoljára, lehet hogy az idén már nem megyek mert növesztem a hajam:)
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!