Hol találok weblapkészítéshez dizájn elemeket? (png)
pl ennek az alsó részét szeretném egy saját képre tenni, ahhoz hol keresgéljek?
Én értem. A srácnak fogalma sincs, mit csinál, nem tudja kezelni a Google-t, és esze ágában sincs bármit elolvasni, pláne hogy bizonyára angolul sem tud, ami elengedhetetlen az ilyesmihez.
Google Image Search. Ha innen nem jutsz semmire, tenyéssz inkább csirkét.
Sajnos nincsenek jó képek sehol se, amik vannak azok jpg formátumúak. Megoldottam azzal hogy ps-re leszedtem minőségi brushokat és egyénileg rajzoltam meg :P
Azért még reménykedek benne hogy egyszer rábukkanok egy pár giga torrent filera tele minőségi png-vel 8)
Akkor mondom a tutit :)
Webre képet vagy te alkotsz, vagy veszel a sok ezzel foglalkozó oldal valamelyikéről.
Létezhet persze free is, de nagyon olvasd el a licence feltételeket, mert néha akad ott buktató.
Ami a torrentet, avagy képlopást illeti azt egy weben publikált kép esetében nem tenném. Vannak piti sz@rrágások elismerem, de ez még azt a szintet sem éri el. Hogy miért is? Mesélem. Budapest vonzáskörzetében konkrétan ismerek olyan fotóklubbot, ahol a tagok egy része az itt-ott megosztott fotóikat direkt vadásszák hátha valaki illegálisan használja, és nem haboznak az elmaradt jogdíjért jelentkezni!!!
Szal lopott képpel szerintem ne az általad készített weblapot plakátozd ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!