Hogyan kezdjek el PHP-t tanulni? Hogyan működik?
Van egy kis programozási tapasztalatom, főleg JAVA területről. Nem gond ha az elejéről indul a kurzus, mert már picit rozsdásak az ismereteim, de azért tudom hogy mi az hogy változó, ciklus, osztály, objektum. Jó lenne viszont átismételni ezt.
Egy webalkalmazást szeretnék fejleszteni.
A HTML-t és a CSS-t megoldom, de a PHP egy katyvasznak tűnik.
Hol kezdjem?
Udemy-s kurzusokkal kapcsolatos ötleteket szeretnék kérni, mint segítség, hogy merre induljak. Van tapasztalatom MySQL-lel is, de elég keveset foglalkoztam vele (15-20 óra). Szeretnék többet tudni az MVC-ről is, nem sikerült megértenem.
Mindenképpen PHP-vel akarok elindulni mint backend.
A w3schoolst sajnos nem tudom használni.
Nem látom értelmét az oldalnak, tudom hogy hasznos, de onnan valahogy nem jön át a tudás hatékonyan.
Pedig a w3schools-nál érthetőbben nem lehet elmagyarázni a nyelvet:
Egyszerűen fogd és olvasd át menüpontról-menüpontra haladva, szépen fokozatosan vezet be mindent. A MySQL-t és az MVC-t pedig hanyagold az elején, majd ha odáig eljutsz, akkor jöhet az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!