Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Php-ban van olyan parancs...

Php-ban van olyan parancs mint az echo azzal az eltéréssel, hogy nem írja ki a képernyőre? Gyakorlatilag rejtett szöveget szeretnék az adatbázisba küldeni.

Figyelt kérdés

2018. nov. 13. 10:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Gyakorlatilag arról van szó hogy van egy név elnevezésű TEXT típusú input. Amibe a nevet írhatná a felhasználó. Viszont ezt kikellene egészíteni a kérelem szóval, meg a kérelem azonosítójával (igaz ezt eddig nem mondtam de igazából nem is fontos infó mert a kérelem szóval is ugyanez a baj, így ha azt sikerülne akkor már menne az is.)

Tehát igynézne ki a kapott adatt Név Kérelme 1256

Szóval az inputnál Value= értéknél megadtam a kérelem szót és az azonosító szám mentés kódját PHp-ben (echo-s kiiratással), (php kódot irtam a Value-be) ilyenkor ki is írja úgy ahogy kell, a probléma visszont az hogy ezt a felhasználó ki is törölheti. Ha nem használom az echot részt akkor ugyan nem irja bele visszont beküldésnél nem is megy be az adat az adatbázisba.

erre kellene valami megoldás hogy a felhasználó ne tudja ezeket törölni, sajnos ilyen kontárul kell összehozni, mert egy meglévő keret rendszerbe kell belenyúlni. Tehát erre irtam hogy rejtett echo.

Vagy esetleg egy olyan egyszerű kód ami a rendszer nevű adatbázisból a az adatok táblából a nev mező rekordjaiba szinplán hozzáadja ezt.

2018. nov. 16. 19:27
 12/13 anonim ***** válasza:

#9: Oké, csak a text típusú mezőhöz kellene hozzácsapni tartalmat.

#10: ;D

Oké, csak ez egy megjegyzés, így az echo (függvény) nyelvi konstrukció eleve nem fog lefutni.

#11: Ki kéne deríteni milyen keretrendszerről (vagy milyen CMS-ről, blogmotorróól, stb...) van szó, és annak az eszközeire kellene építkezni. A síma HTML-Javascript-PHP triumvirátusban a #3-as hozzászólásban belinkelt topik #4-es hozzászólásában levő módszerek alkalmazhatóak.

2018. nov. 16. 20:03
 13/13 A kérdező kommentje:
Na sikerült megoldani, volt pár óra hossza mire rájöttem, hogy mi mehezz kapcsolódik. Köszönöm a segítséget
2018. nov. 18. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!