Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Miért nem működik a iframe...

Miért nem működik a iframe parancs IP címekre?

Figyelt kérdés

A napokban készítettem egy oldalt a saját gépemre, ezt megosztottam ugye, hogy bárki megtudja nyitni.

Egy IP címet kell az URL-hez írni, hogy megnyissa a böngésző a weboldalt. Ezzel nincs is semmi gondom, de ez eléggé béna megoldás ugyebár. És arra gondoltam, hogy ezt egy iframe-ba beillesztem úgymond. De amikor megpróbáltam, bemásoltam http://XXX:xxx címemet, akkor valamiért nem sikerült, megpróbáltam csak simán frame-el, mert lehet hogy én írtam el valamit! De még úgy sem jelent meg az oldal, csak egy teljesen fehér lap.

(Kiemelném: Az oldalt megosztottam, és futtattam miközben megpróbáltam iframe-ba helyezni)

Majd megnéztem az interneten ezt az iframe parancsot, lehet rosszul emlékeztem rá.

De nem, a parancs ( <iframe src="http://XXX:xxx"></iframe> parancs teljesen rendben volt. Mi lehet a probléma ami miatt csak egy fehér lapot látok? Illetve mit tudok tenni ennek a kijavításáért?

(Jegyzet)

- Az oldal meglett osztva, szóval a gépem a host

- Az oldal másnak is megjelenik ha az IP címmel nyitja meg, de ha az iframe-et használó oldallal nyitja meg, fehér lap van!

------------------------------------------

Köszönöm a válaszokat előre is!

2016. ápr. 18. 15:35
 1/9 anonim ***** válasza:
77%

Valami más lesz a hiba, mert hogy frame -be van -e vagy sem az teljesen lényegtelen.

ha src pont ugyan az mint az URL akkor meg kell nyitnia.

2016. ápr. 18. 15:49
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm Tibor a válaszodat!

Én is így érzem, hogy meg kéne nyílnia abban az iframe-ban. De már megpróbáltam Google Chrome-al, Operával és Mozzila Firefox-al és mindegyik arra a címre ezt adta be. (Fehér lap) De mikor külön címen próbáltam, mármint új lapot nyitok és URL-be beírom, vagy bemásolom ugyan azt a címet, ott meg érdekes módon megnyílik.

2016. ápr. 18. 15:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Böngésző konzolja nem ír semmi hasznosat?
2016. ápr. 18. 15:53
 4/9 A kérdező kommentje:

Azt a címet érzékeli amit én beírtam az iframe-be, szóval tökéletesen tudja a böngésző, hogy mit kell csinálnia!

Csak valamiért még így is egy fehér lapot tölt be. :/

2016. ápr. 18. 15:57
 5/9 A kérdező kommentje:

Megnéztem a böngésző console-ját, semmilyen hibát nem ír ki!

Voltaképp teljesen üres az is. Az az nincs hiba.

2016. ápr. 18. 16:02
 6/9 A kérdező kommentje:
A gond még mindig fennál.
2018. júl. 21. 14:12
 7/9 anonim ***** válasza:

"ezt megosztottam ugye"

Hogyan osztottad meg? Webszerver? Windowsos fájlmegosztás?

"Egy IP címet kell az URL-hez írni, hogy megnyissa a böngésző a weboldalt. Ezzel nincs is semmi gondom, de ez eléggé béna megoldás ugyebár."

Ha nincs belső DNS-szerver a hálózaton, akkor kényszermegoldásként ezt is megteszi.

"És arra gondoltam, hogy ezt egy iframe-ba beillesztem úgymond."

És az iframe-et tartalmazó oldalt hogy osztod meg?

Megosztanád az oldalak forráskódjait velünk (hastebin.com, codepen.io)?

"az iframe parancs"

Mivel a HTML se nem programozási nyelv, se nem parancssor - hanem leírónyelv - az iframe sem parancs. Inkább cimke (tag) illetve elem (element).

2018. júl. 22. 12:44
 8/9 A kérdező kommentje:

<!DOCTYPE html>

<html lang="en">

<head>

<meta charset="UTF-8">

<link rel="stylesheet" type="text/css" src="body.css" />

<link rel="shortcut icon" src="favicon.ico" />

<link rel="icon" src="favicon.ico" />

<!- Nincs használatban

<script type="text/javascript" src="jquery.js"></script>

->

</head>

<body type="content" id="content">

<iframe id="myFrame" src="http://80.211.86.62">There were a problem while trying to load the content from the remote server.</iframe>

</body>

</html>

Jelenleg apache2 van a gépen.

Per pillanat amikor elküldöm ezt a választ az IP cím amit megadtam nem hoz be semmit, hisz a gép most nem megy, de nemsokára menni fog, csak újratelepítem rajta a linux-ot.

A weboldal amin próbálom normál http protokolt használ, nincs rajta SSL. A cím amit megpróbál megnyitni szintén nem rendelkezik SSL -el. Tehát belátásom szerint ez kizárt, hogy a hiba forrása legyen.

2018. aug. 18. 13:50
 9/9 A kérdező kommentje:
Ötlet valakinek? :/
2018. szept. 1. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!