Miért fut le hamarabb az unset parancs?
Figyelt kérdés
van egy ilyen függvényem
function register_message(){
if (isset($_SESSION["success"]))
echo "<ul>".$_SESSION["success"]."</ul>";
unset($_SESSION["valami"]);
}
ha ezt meghívom nem írja ki a $_SESSION["success"]-t
próbáltam ezer féle képpen már és így függvényben egyszerűen nem akar működni valahogy az usnet hamarabb lefut minthogy kiírná a success tartalmát a program....
ha az unset-et a függvényhívás után rakom be közvetlen már működik a dolog... valami ötlet?
#unset
2017. febr. 5. 20:21
1/30 A kérdező kommentje:
a $_SESSION["success"] másik fájlban kap értéket
2017. febr. 5. 20:25
3/30 A kérdező kommentje:
igen
2017. febr. 5. 20:48
4/30 anonim válasza:
Gondolom ez nem a rendes kódod (mivel "valami"-t unsetelsz nem success-t), azt mutasd és akkor talán tudunk segíteni.
5/30 A kérdező kommentje:
természetesen elírtam a "valami" az "success" akart lenni
2017. febr. 6. 08:32
6/30 anonim válasza:
Az ertekadas nem mukodik, nem az unset fut le hamarabb.
7/30 anonim válasza:
Isset helyett ha empty() vel vizsgalod akkor bele se megy az agba ha jol sejtem. Szoval nincs ertek a successben, avagy null van benne
8/30 A kérdező kommentje:
miért ne működne az érték adás? ha usnet nincs kiírja a másik fájlban kapott értékét az success-nek
2017. febr. 6. 10:19
9/30 anonim válasza:
Kéne az egész kód, így nemigen tudunk segíteni.
10/30 anonim válasza:
A gèp mindig azt csinálja, amire beprogramozod.
Az utasítások egy zárójelen belül sorban hajtódnak végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!