Mi a véleményed erről az oldalról?
Megéri szerkeszteni az ilyen oldalt a hatalmas konkurencia (hasonló témával foglalkozó, napi többezres látogatottságú blogok) mellett? Designhoz van valami hozzáfűznivalód, esetleg valami tanácsod hozzá? Jó lenne, ha leírnátok milyen első benyomást keltett a blog! köszönöm
szerintem tartalmilag jó lesz, de a designon én változtatnék. Az egyes posztok szétfolynak, adnék nekik valami egyértelmű keretet, hogy hol kezdődik és hol van vége, mert így olyan benyomást kelt a lap, mintha csak rá lennének szórva a dolgok. De ezen kívül tetszik. :)
Egy meglévő template átrajzolása helyett én a helyedben rajzolnék egy teljesen újat, amiben harmonizálnak a színek.
nagyok a rések.. túl nagyok a méretek.
nem lehet könnyen olvasni:s
összefolynak a posztok, nagy rések? :O
néztem az oldalt mozillával, chromeval, safarival és operával is, de nekem ugyanolyan az összesen... ki tudnád kicsit bővebben fejteni, hogy értetted ezt?
kicsit változtattam átmenetileg a dizájnon. ha lesz időm készitek saját témát!
addigis jó szórakozást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!