Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Miért van az inline-block div...

Miért van az inline-block div elemeim előtt a block p elemem?

Figyelt kérdés
Van egymás mellett 3 divem, mindegyik display: inline-block; meg van (a kódban) alattuk egy p elem az alap display: block; tulajdonsággal, valamiért mégis a p elem a parent div teljes szélességében szétterül (width-et nem állítottam) és bár benne a szöveg a divek után látszik, mivel maga az elem rálóg a divekre, ha ott kattintok, nem érzékeli. Más kérdés, hogy esztétikailag sem nyerő. Képeket mindjárt töltök fel.
2018. márc. 20. 15:38
 1/5 anonim ***** válasza:

töltsd fel valahova a HTML és CSS részt.

pl.: [link]

2018. márc. 20. 15:39
 2/5 A kérdező kommentje:

Most csak erre van időm, hogy a képeket feltöltsem, mert a css több fájlra van darabolva... De kicsit később (vagy holnap) megcsinálom ha addog nem jön válasz.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2018. márc. 20. 15:44
 3/5 A kérdező kommentje:
2018. márc. 20. 17:34
 4/5 Argloss ***** válasza:

Ezért:

.contact_plh{ float: left; }

Ha inline-block a div, akkor már nem kell a float tulajdonság, hogy egymás mellett legyenek az elemek. De ha mindenképpen lebegtetni akarsz, akkor azt le kell zárni.

[link]

2018. márc. 20. 20:08
 5/5 A kérdező kommentje:
A fene... Köszi! :D Nem az elrendezés miatt raktam bele, csak benne felejtettem. Kínos
2018. márc. 20. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!