Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan lehet hatékonyan,...

Hogyan lehet hatékonyan, sikeresen beindítani egy honlapot?

Figyelt kérdés

Használt ruhákkal foglalkozunk, december végén nyílt meg a honlap. A google első oldalára felkerültünk,viszont vásárló nem igazán van.

Nagyon sok pénzt belefektettünk az eszközókbe, fotóstúdió, ruhák stb. Bevétel ìgy eddig nulla.

Valakinek valami tipp hogy sikeresebb legyen a dolog? Vagy jobb hagyni a dolgot?

2018. febr. 4. 13:49
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
#20: Szerintem inkább csak a boltra kell koncentrálni a webshop helyett.
2018. febr. 5. 18:19
 22/22 anonim ***** válasza:

Ide figyelj! A sok internetes kidobott pénz meg marketing helyett inkább vegyél egy furgont, járd vele a falvakat a turkálóval. Hidd el nekem, ha jó az árud és híre megy aratni fogsz. Tapasztalatból mondom. Hozzánk is jár egy hölgy hetente kétszer, szerdán és szombaton 8-10 óráig. Innen még elmegy legalább 2-3 helyre. Nem tudom, hogy mennyi lehet a bevétele (nem is tartozik rám), de a forgalomból itélve közel lehet a 100 ezerhez. Ezt szorozd be mondjuk 3-al. Napi 200-300 ezer között. Mindenféle internetes hókuszpókusz nélkül.

Biztos, hogy nem olyan kényelmes mint egy üzletben ülni és várni a vásárlókat, de rettenetesen hatékony. Ha nem jönnek a vevők a boltba, a boltot kell odavinni hozzájuk.

2018. febr. 7. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!