Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan lehet hatékonyan,...

Hogyan lehet hatékonyan, sikeresen beindítani egy honlapot?

Figyelt kérdés

Használt ruhákkal foglalkozunk, december végén nyílt meg a honlap. A google első oldalára felkerültünk,viszont vásárló nem igazán van.

Nagyon sok pénzt belefektettünk az eszközókbe, fotóstúdió, ruhák stb. Bevétel ìgy eddig nulla.

Valakinek valami tipp hogy sikeresebb legyen a dolog? Vagy jobb hagyni a dolgot?

2018. febr. 4. 13:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

"A google első oldalára felkerültünk" « pár oldala be van indexelve, de nem hogy első hanem első 1000 oldalra nem sikerült kihoznom semmilyen szavakkal. :-(

Illetve nincs is SEO tartalom, a title, description sok helyen csak 1-2 szó, nincs rendesen kihasználva.

60 karakter title és 250 karakter description -t érdemes legalább 80% -ban kihasználni.

Maga az oldal legnagyobb referencia pontja a facebook oldala, amin talán ha 5 követő van rajtad és párodon kívül.

Aztán kapcsolati infoknál is csak telefon szám van, ez elég rizikós...

Mindenképp kéne neki rendesen tartalmat írni, kereső kifejezésekkel tűzdelve a headert hogy releváns legyen kereső szempontból.

Aztán hírdetni ezerrel, mert ha 0 látogató akkor tuti hogy 0 a bevétel is.

1000 látogatóból talán 1 vessz is valamit.

A facebook oldal jó, de azt is népszerűsíteni, promóciozni kéne.

Esetleg adok-veszek csoportokban is meglehet próbálni, bár ha jól tudom, ott üzletszerű tevékenykedőket tiltják...

2018. febr. 4. 19:22
 12/22 anonim ***** válasza:

1. Piacfelmérés volt? Milyen eredmények jöttek ki?

2. Célközönség targetálás volt? Mit mondott?

3. Üzleti tervet hányan csekkolták rajtad kívül?

2018. febr. 4. 20:53
 13/22 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a tulajdonos.
2018. febr. 4. 21:13
 14/22 anonim ***** válasza:
#13 ja akkor minden rendben, nem tudom mit aggódsz.
2018. febr. 4. 21:46
 15/22 A kérdező kommentje:

Szerettem volna innen tippeket venni hogy mivel lehetne fellendíteni a dolgot mert ha igy folytatódik akkor ennek hamarosan annyi lesz.

Köszi a sok hasznos tanácsot :)

2018. febr. 4. 22:41
 16/22 anonim ***** válasza:
#7 Zalaszentmihály? Oo :D Akkor nem vagy messze :D
2018. febr. 4. 22:50
 17/22 anonim ***** válasza:

Hááát... Nektek nem feltétlenűl az internetező, online webshopokat használók a célközönségetek.

Elnézést kérek, de csak "józan paraszti ésszel" át gondolva kicsinek tűnik a célközönségeket.

Aki 200 forinttól akar használt ruhát venni valószínűleg nem internetezik sokat. Vagy rendel akármit is az internetről.

2018. febr. 5. 09:19
 18/22 anonim ***** válasza:

Szerintem is az alapvető üzleti modell a rossz elképzelés.

Niylván ilyen helyeken olyanok vásárolnak, akik nem igazán tudnak új/márkás ruhákat venni.

Ilyen esetben két dolog marad: rossz minőségű kínai vagy jobb minőségű használt.

Ti ebből a használt ruhákat képviselitek, na de: nem lehet kézbe venni, megnézni mennyire kopott, nem lehet felpróbálni, ráadásul az áron felül postaköltséget is fizetni kell, ami bizonyos esetekben több is lehet, mint a ruhadarab.

Akinek meg van 500 forintja egy nadrágot megvenni az nem fogja megkockáztatni, hogy +600 forintért még lehet valami kopott, nem is megfelelő méretű ruhadarabot kap.

2018. febr. 5. 09:34
 19/22 anonim ***** válasza:
#16: indítunk közös vállalkozást!? :-D
2018. febr. 5. 12:08
 20/22 A kérdező kommentje:

#18: Az a gond ezeken a ruhákon szinte hiba sincsen. A legtöbb teljesen új. Még a címkék is rajta vannak. Ami kopottabb volt vagy szakadt azt félre tettük. Van benne valami amit írtál.. :/

Akkor mehet minden a kukába sajnos.

2018. febr. 5. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!