Az mlap, hupont, gportal-on kívül van olyan weblapkészít♫8 ami nemtúl komplikált és ingyenes?
Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 15:12
1/10 A kérdező kommentje:
Bocs így helyes: * weblapkészítöt
2010. jún. 4. 15:14
3/10 A kérdező kommentje:
Köszike! :)
2010. jún. 5. 14:28
4/10 anonim válasza:
én tudom a legjobb ingyenes weblapkészítőt: Jegyzettömb
5/10 anonim válasza:
én a lapunk.hu - t szeretem. Csak ha regisztrálsz, és nem vagy 14 akkor 14 év felett állítsd be mert amúgy nem engedi, és letiltanak.
6/10 anonim válasza:
Jegyzettömb, Notepad++ rengeteg van!
7/10 anonim válasza:
Már többet is kipróbáltam /5-6 félét/, de nekem az 5mp.eu jött be a legjobban. Képtár, szavazás,linkek, hírdoboz,üzenőfal, látogató számláló,stb. Zenét is ágyazhatsz be az oldalaidra, pld. a Deezer -ről vagy a www.i-fm.hu -ról. Ha klippet szeretné beágyazni a honlapodra, akkor a www.youtube.com -ról ajánlom, de máshol is találsz. Én kezdőként 2 óra alatt hoztam létre a honlapom / www.zfe.5mp.eu / szerkezetét, arculatát. A tartalommal való feltöltés erre a szintre, ahol most van, az kb. 8 órai munkám. A barátom is az 5mp.eu -t használja, igaz ő magasabb szinten. Az ő lapján / zebegenyi.5mp.eu / látszik, hogy a lehetőségek szinte azonosak egy fizetős honlapéval.
8/10 anonim válasza:
Milyen honlapot szeretnél csinálni?
9/10 anonim válasza:
www.5mp.eu a legjobb oldal szerkesztő leggalábbis szerintem
10/10 anonim válasza:
jegyzettömb,lapunk.hu,eoldal,meg még rengeteg van amit tudnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!