Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus vagyok? (komplikált) *
Megelőzve a hülye hozzászólásokat, kapsz egy normális választ.
Először is leszögezném azt, hogy biszexuális vagyok, és 8 hónapja vagyok együtt a jelenlegi barátnőmmel. Voltam már más lánnyal is, de fiúval is. Mivel azt veszem le, hogy vonzónak tartod a férfiakat is, semmiképpen sem vagy leszbikus. Biszexuális, esetleg. De persze a nőknél ez mindig egy döntés.
Most ne a szexet nézd, az csak egy mellékjárója egy kapcsolatnak. A lényeg az: kit szeretsz. Most ez k_rva szentimentálisnak hangzik, tudom, de tényleg ez a lényeg. Menj vissza gyerekbe, ki mellett vannak pillangók a pocidban? :) Az válaszd aki mellett boldog vagy, ennyi az egész.
Az identitásod miatt pedig ne aggódj, biszexnek lenni a lehető legjobb dolog a világon, teljes szabadság.
18/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!