Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Leszbikus vagyok? (komplikált) *

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Black_Star* kérdése:

Leszbikus vagyok? (komplikált) *

Figyelt kérdés
Sziasztok, 19 éves lány vagyok van egy 7 éves kapcsolatom egy pasival.Szeretem hisz sok időt töltöttünk együtt, de belépett az életünkbe egy harmadik fél is, a legjobb barátnőm.Gyönyörű nő,(fius) már elsőre kiváncsívá tette a fantáziám mikor megláttam. 3 éve ismerjük egymást, és az elején tényleg barátság volt köztünk, aztán kicsit bepiáltunk egyszer és megcsókoltam. Annyit tudni kell róla, hogy leszbikus...Hát ja... Belém szerett és néha lefekszünk egymással, úgyérzem beleszerettem. Sokkal jobb vele a "szex" mint a párommal. Olyan vad és tüzes, mikor találkozunk mindig megkívánom. Teljesen úgy viselkedünk egymással mintha járnánk. Mostanában nemtudom elképzelni, hogy féri érjen hozzám.Idáig is megnéztem a nőket, de inkább féltékenység fogott el. Mostanában egyre több nő tetszik meg és képzelem el, hogy .... szóval nemtudom. Szeretném azthinni, hogy ez egyfajta kiváncsiság de :S nem tudom... Imádom a barátnőm, és régen voltam ennyire boldog. Szerintetek leszbi vagyok? Másik kérdés ti elhagynátok a párotokat ebben a helyzetben "szerelmetekért"(barinőm)?
2011. júl. 6. 00:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Megelőzve a hülye hozzászólásokat, kapsz egy normális választ.

Először is leszögezném azt, hogy biszexuális vagyok, és 8 hónapja vagyok együtt a jelenlegi barátnőmmel. Voltam már más lánnyal is, de fiúval is. Mivel azt veszem le, hogy vonzónak tartod a férfiakat is, semmiképpen sem vagy leszbikus. Biszexuális, esetleg. De persze a nőknél ez mindig egy döntés.

Most ne a szexet nézd, az csak egy mellékjárója egy kapcsolatnak. A lényeg az: kit szeretsz. Most ez k_rva szentimentálisnak hangzik, tudom, de tényleg ez a lényeg. Menj vissza gyerekbe, ki mellett vannak pillangók a pocidban? :) Az válaszd aki mellett boldog vagy, ennyi az egész.

Az identitásod miatt pedig ne aggódj, biszexnek lenni a lehető legjobb dolog a világon, teljes szabadság.

18/L.

2011. júl. 6. 01:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Kedves előző válaszoló!Hát.. biszex ja:D valami olyasmi, de annyira egy pasi nemtud felizgatni mint egy fiús csaj:S, nagyon szeretem a barátnőm:S azthiszem belé vagyok szerelmes én nála vannak pillangók a pocimban:)Köszi a választ:)
2011. júl. 6. 01:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Úgy érzem téma lezárva!:)
2011. júl. 6. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!