Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan lehet egy ilyet elkészí...

Hogyan lehet egy ilyet elkészíteni?

Figyelt kérdés

Egy egyszerű Regisztráció és Bejelentkező panelt illetve egy Userpanelt hogyan lehetne csinálni ?!

HTML illetve CSS tudásom van , amivel nem igazán tudok egy Login rendszert össze dobni , gondolom ide PHP kell amihez nem igen értek .

Szóval ha lehetne akkor egy teljes forráskódot (vagy egy YouTube videót) mellékeljetek , mert én nem nagyon találok ilyesmit .

Normális és segítő válaszokért persze jár a zöld pacsi ;)

2017. szept. 30. 21:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Tanulj PHP-t, mert hiába küldene ide valaki egy forráskódot, ha nem tudod mit kell rajta átírnod, hogy működjön a saját oldaladdal.

Youtubera ennyit kéne beírnod: "php login register" és milliónyi videót kidob

Nem nagy dolog egyébként:

1. Submit gomb megnyomása után POST-tal küldött input adatok változóba mentése

2. Form validálása (ne legyen üres mező, escape-elés)

3. Adatbázisból lekérni hogy létezik-e ilyen felhasználó és jelszó párosítás

4. Ha igen, akkor $_SESSION[]-ben eltárolni a felhasználó ID-jét.

Userpanel:

Ha létezik a $_SESSION[] akkor a felhasználói panel megjelenítése, ha nem akkor belépési oldalra visszairányítás.

2017. szept. 30. 23:25
 2/2 A kérdező kommentje:

Értem hát nagyon alap fokon tudom a PHP-t .

Köszönöm a választ ment a zöld kéz

2017. okt. 1. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!