Lehetséges még valami olyan webalkalmazást kitalálni amit még senki nem csinált meg?
Figyelt kérdés
Web programozó vagyok. Jelenleg egy cégnél dolgozom, de nem akarok örökre alkalmazott lenni ezért szoktam azon gondolkozni, hogy mit lehetne fejleszteni amire egy kis céget építhetek. Volt már pár ötletem, de bármit kitaláltam mindenre van már legalább egy kész megoldás ami teljesen profi és nehéz lenne vele felvenni a versenyt.2017. aug. 15. 13:44
11/19 anonim válasza:
Az ötlet nem ér semmit, mégis Te vagy itt ötletért kuncsorogni.
Hogy is van ez?
12/19 anonim válasza:
Legyen a neve mondjuk StupiDetector
13/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom neked mi bajod van én csak válaszoltam a kommentedre normálisan. Az hogy az értelmi szinted nem üti meg a kérdés felfogásához szükséges szintet arról nem tehetek.
2017. aug. 15. 14:29
14/19 anonim válasza:
Írj egy captcha kitöltőt, ami működik is! Garantáltan milliomos leszel belőle - szerényen 10%-ot kérek.
15/19 A kérdező kommentje:
Na jó erről ennyit. Azt se mondtam hogy az ötlet nem ér semmit. Könyörgöm idézd be azt a rész ahol ezt mondtam hogy nem ér semmit az ötlet. Komolyan olyan dolgokat belemegyaráztok amiket le se írtam. Nem is tudom mit vártam ettől az oldaltól. Innen nem is kell ötlet az biztos szóval hagyjuk :D Köszi...
2017. aug. 15. 14:33
16/19 anonim válasza:
#13 A kérdés felfogásához? A kérdés az volt, hogy lehetséges-e kitalálni olyat, amit még senki sem csinált meg. A kérdésre a válasz: Igen. De ezt már az első válaszomban is írtam. Te meg jössz azzal, hogy ha van ilyen ötletünk, akkor áruljuk el neked. Még a saját kérdésed sem érted ember... :D
17/19 anonim válasza:
Sokat segit, ha nem arogans bunkokent nyilvanulsz meg - akkor altalaban kapasbol normalisabb reakciokat kapsz :)
18/19 anonim válasza:
Egy ingyen ötlet: Olyan alkalmazás ami valami gagyi dolgot emulál, pl. "fidget spinner", amit százezrével telepítenek.
Az alkalmazésba integrálsz egy rejtet funkciót, ami a felhasználó képeit, fáljait feltolja netre, majd eltávolítod, és azt mondod neki hogy xxxx.xxx/xxx címen eléri és letöltheti ha fizet X összeget pl. PayPal -al.
Vagy nyilvánossá hozod a meztelen/félmeztelen képeit.
19/19 anonim válasza:
Azaz fizet ha vissza akarja kapni, fizet ha nem akarja vissza látni a neten a meztelen képeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!