Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Lehetséges még valami olyan...

Lehetséges még valami olyan webalkalmazást kitalálni amit még senki nem csinált meg?

Figyelt kérdés
Web programozó vagyok. Jelenleg egy cégnél dolgozom, de nem akarok örökre alkalmazott lenni ezért szoktam azon gondolkozni, hogy mit lehetne fejleszteni amire egy kis céget építhetek. Volt már pár ötletem, de bármit kitaláltam mindenre van már legalább egy kész megoldás ami teljesen profi és nehéz lenne vele felvenni a versenyt.
2017. aug. 15. 13:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Igen.
2017. aug. 15. 13:59
 2/19 A kérdező kommentje:

ok, kösz. nyertél egy hangszórót

Esetleg ötlete van valakinek? Privátba írhat.

2017. aug. 15. 14:10
 3/19 anonim ***** válasza:
53%

Ötlet?

99%-s részesedést akarok, ha megmondom. Én ötletem volt. :D

2017. aug. 15. 14:11
 4/19 A kérdező kommentje:
Értem, tehát ötlet 99% megvalósítás 1%. Te hol élsz? :D
2017. aug. 15. 14:12
 5/19 anonim ***** válasza:
53%
Földön. Ötlet nélkül nincs semmi se. Tehát? :D
2017. aug. 15. 14:14
 6/19 A kérdező kommentje:
Programozó nélkül meg kitörökheted az ötleteddel :D Vagy keress más balekot ne engem.
2017. aug. 15. 14:16
 7/19 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek szerintem ötlettel sincs semmi se. Ennek ellenére miért adnám ki neki az ötletem, hisz másnak simán továbbadhatja. :D LOL
2017. aug. 15. 14:17
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazan ertem, miert varod azt, hogy valaki ingyen odaadja neked azt, amire neked szukseged van, es amibol csak te akarsz profitalni?

Ennyi erovel menjel bankot rabolni, az is ugyanaz: elveszed ami a mase (igaz, dolgozol erte, de a bankrablas kozben is) de cserebe nem adsz semmit.

Ez hol fair?

De en mondok neked valamit: nekem van harom jo jatek otletem, mind a harom kidolgozott specifikacioval, egy abszolut egyedi (hasonlorol sem hallottam / lattam meg), masodik tartalmaz egyedi megvalositast de az otlet nem uj (regi otlet uj modon), a harmadik viszonylag szokvanyos, es bevett mintakat dolgoz ujra.

De egyiket se adnam oda, meg akkor sem, ha evek kerdese, mire vegzem - en sem akarok vilag eletemben alkalmazott lenni :) Plane ugy, hogy az en par hetes gondolkozasom es balancolasomat te csak el akarnad lopni :D

2017. aug. 15. 14:22
 9/19 A kérdező kommentje:
Ezt most nem értem. Írtam valahol is a kérdésben hogy el akarom lopni? Ki mondta, hogy nem adnék semmit. Bocs hogy nem tolok be ide rögtön egy szerződést. Hülye én se vagyok nem gondolom hogy ingyen bárki elmondaná.
2017. aug. 15. 14:25
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, megesett rajtad a szívem. Írj egy olyan böngésző plugint, ami kiszűri a hozzád hasonlóan ostoba emberek megnyilvánulásait. Egy ilyen pluginért akár fizetnék is. :D
2017. aug. 15. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!