Lehetséges még valami olyan webalkalmazást kitalálni amit még senki nem csinált meg?
ok, kösz. nyertél egy hangszórót
Esetleg ötlete van valakinek? Privátba írhat.
Ötlet?
99%-s részesedést akarok, ha megmondom. Én ötletem volt. :D
Nem igazan ertem, miert varod azt, hogy valaki ingyen odaadja neked azt, amire neked szukseged van, es amibol csak te akarsz profitalni?
Ennyi erovel menjel bankot rabolni, az is ugyanaz: elveszed ami a mase (igaz, dolgozol erte, de a bankrablas kozben is) de cserebe nem adsz semmit.
Ez hol fair?
De en mondok neked valamit: nekem van harom jo jatek otletem, mind a harom kidolgozott specifikacioval, egy abszolut egyedi (hasonlorol sem hallottam / lattam meg), masodik tartalmaz egyedi megvalositast de az otlet nem uj (regi otlet uj modon), a harmadik viszonylag szokvanyos, es bevett mintakat dolgoz ujra.
De egyiket se adnam oda, meg akkor sem, ha evek kerdese, mire vegzem - en sem akarok vilag eletemben alkalmazott lenni :) Plane ugy, hogy az en par hetes gondolkozasom es balancolasomat te csak el akarnad lopni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!