Miért nem jelenik meg a google keresőben az oldalam?
Figyelt kérdés
Vettem egy domaint 20 napja, de még mindig 0 url indexelve. (site:domain ellenőrzés)Megnéztem, a robotok átjárhatják az oldalt, webhelytérképet is küldtem be.
Lehetséges, hogy azért nem, mert nem vetem hozzá ssl tanusítványt? Ha biztonságos lesz így az oldal ,akkor megoldja a problémát (https)??
2017. aug. 10. 09:56
2/5 anonim válasza:
google.com/addurl
Amúgy beletellhez akár 1-2 hónapba is, míg megjelenik az indexben egy új domain.
3/5 A kérdező kommentje:
Nehezen javítok a helyezésemen, amikor jelen se vagyok a keresőben. Először jelenjek meg, aztán a többgit már tudom. Azért köszi
2017. aug. 10. 10:06
4/5 A kérdező kommentje:
Igazából ez nem egy új domain. Évek óta működő oldal, csak új domaint kellett vennem hozzá, a régit htaccess-el átirányítottam rá. Ezért szinte azonnal meg szokott jelenni.
2017. aug. 10. 10:09
5/5 anonim válasza:
Először jelenjek meg, aztán a többgit már tudom. - ez egy idióta felfogás, szerintem...
Én már eleve úgy készítettem az oldalam, hogy lehetőleg az első oldalon jelenjen majd meg. Össze is jött.
Persze aztán lehet(ett) még fokozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!