Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Miért nem jelenik meg a...

Miért nem jelenik meg a google keresőben az oldalam?

Figyelt kérdés

Vettem egy domaint 20 napja, de még mindig 0 url indexelve. (site:domain ellenőrzés)Megnéztem, a robotok átjárhatják az oldalt, webhelytérképet is küldtem be.

Lehetséges, hogy azért nem, mert nem vetem hozzá ssl tanusítványt? Ha biztonságos lesz így az oldal ,akkor megoldja a problémát (https)??

2017. aug. 10. 09:56
 1/5 anonim ***** válasza:
2017. aug. 10. 10:02
 2/5 anonim ***** válasza:

google.com/addurl

Amúgy beletellhez akár 1-2 hónapba is, míg megjelenik az indexben egy új domain.

2017. aug. 10. 10:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Nehezen javítok a helyezésemen, amikor jelen se vagyok a keresőben. Először jelenjek meg, aztán a többgit már tudom. Azért köszi
2017. aug. 10. 10:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Igazából ez nem egy új domain. Évek óta működő oldal, csak új domaint kellett vennem hozzá, a régit htaccess-el átirányítottam rá. Ezért szinte azonnal meg szokott jelenni.
2017. aug. 10. 10:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Először jelenjek meg, aztán a többgit már tudom. - ez egy idióta felfogás, szerintem...

Én már eleve úgy készítettem az oldalam, hogy lehetőleg az első oldalon jelenjen majd meg. Össze is jött.

Persze aztán lehet(ett) még fokozni.

2017. aug. 10. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!