Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Nem úgy jelenik meg a keresőbe...

Nem úgy jelenik meg a keresőben ahogy kéne. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Csináltam 1 honlapot nem vmi komoly de ez az első.

Az a probléma, hogy ha beírom a keresőbe akkor nem a nevén jelenik meg hanem az h 2lap. Amúgy nvu-val csináltam és atw-s. Mit tudnék csinálni h jó legyen?

2010. szept. 9. 15:36
 1/10 anonim ***** válasza:
2lap. mi?
2010. szept. 9. 15:40
 2/10 A kérdező kommentje:
simán 2lap nincs ott a pont, mit rontottam el?
2010. szept. 9. 15:42
 3/10 anonim ***** válasza:
nem értem ,h mi ez ,h 2 lap. az a baj, hogy a kék linkben nem a lap címe szerepel? mert ahhoz nem árt egy <title>cím</title> a html fejlécbe.
2010. szept. 9. 15:48
 4/10 A kérdező kommentje:
betettem de nem jó...
2010. szept. 9. 16:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Láthatnánk az oldalt? Ahogy az előző is írta a TITLE címkék közé kell az oldal címét írni (ennek működnie KELL), de ha nem jelenik meg, akkor rossz helyen van, vagy egyéb...
2010. szept. 9. 19:48
 6/10 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a googleban ahogy megjeleneik

ÉS az oldal:

[link]

2010. szept. 9. 20:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Úgy vélem hogy az oldal előző címe 2lap volt, és a gugli így indexelte be, vagyis nála még a 2lap az ismert cím. Az oldalon amúgy már helyesen jelenik meg, minden a megfelelő helyen van, tehát sajnos nagyon nem tudsz mit tenni, mint várni, míg a gugli kiküszöböli ezt a bakit.
2010. szept. 9. 20:37
 8/10 A kérdező kommentje:

köszi szépen

És ez kb mennyi idő?

2010. szept. 9. 22:03
 9/10 compactegon ***** válasza:

attól függ, mennyire van optimalizálva, mármint hogy hányadik helyen jelenik meg.

kérdésedre válaszolva kb. 2-3 hét.

2010. szept. 12. 16:48
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi,de már jó :)
2010. szept. 12. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!