Az lehetséges, hogy wordpressel készített blogom nem jelenik meg a keresőben?
Szóval készítettem egy blogot, [link] van linkje meg minden, de ha beírom a keresőbe, a nevét, akkor nem hozza ki. Azt tudom, hogy keresőoptimalizációval (SEO) lehet előrébb jutni. De nekem az lenne a kérdésem, hogy ez mitől lehet, hogy ha beírom a nevét, vagyis nem csak kulcsszavakkal keresem, akkor sem jelenik meg. (pedig szerintem a legelső nap még rá bírtam keresni). Lehetséges hogy befolyásolja ezt az, hogy mekkora a nézettsége, ill. hogy mennyien ismernek? (Mert például ha beírom egy ismertebb blog címét akkor azt rögtön kihozza az első helyen)
Lehet, hogy kicsit értelmetlenül írtam. Bármilyen tanácsnak, tapasztalatnak vagy segítségnek örülök!
Igen, sok minden befolyásolja!
Nézzetség, SEO, Google AdSense stb..
Szia.
Szerintem töröld az előzményeket és úgy próbáld meg. Nálam például megjelenik. Ha kulcsszavakra szeretnél előrébb kerülni arra jobban jársz ha szakemberre bízom, és ő megoldja neked ezt is.
Jó blogolást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!