Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Miért nem tudom menteni a...

Miért nem tudom menteni a Wix-el készített honlapomat?

Figyelt kérdés
Elég sokszor ütköztem az "Error 0" hibakódba, majd pár - a Wix ügyfélszolgálatával váltott email után azt a visszajelzést kaptam, hogy a cookie-k törlése megoldhatja a problémát. Ezután újra be kell jelentkezni a felhasználói fiókba és utána a honlap közzétevése sikerülhet. Igen ám, csak hogy maga a Wix főoldala nem tölt be. Minden más weboldal sikeresen és gyorsan betölt, kivéve a Wix-é. Arra gondoltam, hogy a szerverek netán Amerikában lehetnek elhelyezve, ahol (amikor elmenteni készültem volna a több órás munkám) az ottani hajnalban lekapcsolják, majd reggel visszakapcsolják azokat. Erről viszont semmilyen megerősítést nemtaláltam, és kezdek kétségbeesni hogy a ma reggeli fejlesztésem törlődik. Se menteni, se közzétenni nem tudom a honlapom, mindent, amit a súgóközpont és az ügyfélszolgálat írt, megtettem. Kérlek, segítsetek.

2017. aug. 3. 14:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Ilyen ez a össze kattintgatós cuccok.

Ha a munkamenet lejár, és nem mentetted, kezdheted elölről.

2017. aug. 3. 15:29
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Tölts le egy tartalomkezelő rendszert (Drupal, Wordpress, Joomla) és csinálj tisztességes weblapot, nem ilyen összekattintgatós viccet, mint a Wix és hasonlók.
2017. aug. 3. 15:32
 3/7 anonim ***** válasza:

"Arra gondoltam, hogy a szerverek netán Amerikában lehetnek elhelyezve, ahol (amikor elmenteni készültem volna a több órás munkám) az ottani hajnalban lekapcsolják, majd reggel visszakapcsolják azokat."

Neeeee

2017. aug. 3. 19:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Most komolyan, ahelyett hogy kifigurázzátok a Wix-et, segíteni nem tudnátok? Csak ezekre a vacak beszólásokra telik? Senkinek nem kértem a véleményét arról, milyen szoftvert kéne használnom. Az utolsó hozzászólónak pedig ha van logikus következtetése a történtekből, figyelek. Az én feltevésem tökéletesen megfelel minden szempontból, csak megerősítést nem kaptam.
2017. aug. 3. 23:17
 5/7 anonim ***** válasza:

"Wix-et, segíteni nem tudnátok?"

Nem, mert nem lehet megoldani, ha lejár a munkamenet, és nincs mentve mindenképp újra kell kezdened, mert a tokenek érvénytelenek lesznek.

A távoli szervert pedig nem kapcsolják le, az 0 -tól 24 -ig megy, nagyobb valószínű hogy pl. a te nettkapcsolatoddal van a gond, esetleg időnként újra csatlakozik és új IP -t kapsz.

2017. aug. 4. 08:31
 6/7 anonim ***** válasza:
A szervereket nem szokták lekapcsolni. Azért szerverek, hogy éjjel-nappal üzemeljenek.
2017. aug. 4. 08:36
 7/7 anonim ***** válasza:

"Az én feltevésem tökéletesen megfelel minden szempontból, csak megerősítést nem kaptam."

Jogos.

A kórházakban is lekapcsolják éjszakára a lélegeztetőgépeket, hogy ne fogyasszon annyi áramot.

2017. aug. 4. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!