Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » A www.lapunk.hu honlapkészítő...

A www.lapunk.hu honlapkészítő oldalról miért tiltanak ki, ha töröltem valamikor az ott készített honlapomat?

Figyelt kérdés
Egyszer nekem volt egy lapunk.hu-s oldalam, amit töröltem én magam, semmi szabálysértő nem volt az oldalban, amit töröltem, de a lapunk.hu letiltott, és nem tudok új oldalt csinálni rajta. De miért tilt le a lapunk.hu ha egyszer töröltem egy oldalamat?
2009. aug. 21. 21:59
 1/2 anonim válasza:

ha törlöd a honlapodat, akkor már AZON az emailen amelyikkel beregisztráltál már nem tudsz újabb oldalt készíteni. ha nagyon szeretnél egy újabbat akkor csinálj újabb emailt =)

ez az 1etlen lehetőség ;)

2009. szept. 29. 22:06
 2/2 anonim válasza:

Azért tiltanak le, mert ha kitörlöd a lapod sikertelenség miatt, akkor valószínűleg a következő próbálkozásod sem lesz jobb minőségű.

Az előző válaszolónak meg azt üzenem, hogy a rendszer nem csak az email cím alapján ismeri fel a felhasználókat, hanem valójában 25 paraméter szerint ellenőriz. Tehát ez vesztett ügy. A törléstől számolj fél évet és talán regisztrálhatsz.

Az igazi tuti megoldás az lenne ha vennél egy új gépet, új internet szolgáltatást... stb és máris nem lennél tiltva. :D

2010. febr. 6. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!