HTML table fixálása?
Figyelt kérdés
Üdv! Van egy weboldalam, és van rajta 2 table. Ez mind szép és jó, de amint másoknál egy más elbontású monitoron jelenik meg, azonnal elcsúsznak a táblázatok. Hogyan lehetne ezeket fixálni, hogy ottmaradjon ha törik, ha szakad?2017. jún. 14. 18:39
1/5 anonim válasza:
Szia!
Rég volt már, de esetleg berakod egy div-be és ,,margin"-nal középre rakod.
Csak egy ötlet.
Üdv.
2/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat, elfelejtettem leírni, hogy pixelbe van megadva, hogy hol legyen pontosan a táblázat.
2017. jún. 14. 19:08
3/5 anonim válasza:
a forrás "tábla" részét nem kérhetem el? ránéznék.
4/5 anonim válasza:
Szerintem eleve az a gond,hogy kéne egy tartalom konténer,az adná meg a keretet,hogy ne menjen el.
Ezen belül meg esetleg érdemes megnézni,hogy tényleg kell-e table , vagy inkább display:flex -es megoldás, vagy display:inline-block..
5/5 Drone007 válasza:
Egyrészt kód nélkül elég nehéz megmondani, hogy mit rontasz el.
Másrészt a kérdésből az érződik, hogy nem vagy képben a weboldalszerkezet kialakítását illetően, foglalkoznod kellene olyan dolgokkal, mint css layout, és reszponzív oldalfelépítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!