Pókmalaci kérdése:
Miért nem készít table-öket a MySQL? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Nah szóval... az xampp- pal megnyitott localhost/phpmyadmin on próbáltam MySQL adatbázist készíteni. De hiába csinálom meg rendesen a konfigurációt (amiket videókban láttam) #1075-ös hibával leáll, pontosabban nem menti el az adatbázist. Ez ateljes hiba üzenet: "Incorrect table definition; there can be only one auto column and it must be defined as a key" ... van valakinek ötlete, hogy mit kezdjek ezzel... előre is köszi2016. aug. 16. 14:48
1/6 anonim válasza:
A create table-t leírhattad volna. Amúgymeg a hibaüzenet világosan mondja, hogy autoincrementes meződből egy lehet, aminek kulcsnak kell lennie. Csinálj csak egy mezőt, és legyen kulcs.
3/6 A kérdező kommentje:
Bocsi az értetlenkedésért, de csak most kezdtem ezt az egészet... mit tesz az, hogy "Csinálj csak egy mezőt, és legyen kulcs"?
2016. aug. 16. 18:51
4/6 anonim válasza:
olvasd el ujra a könyvet. De nem viccből mondom. Ha ilyenek problémát okoznak, akkor lépj vissza egyet, és ismételd át a korábbi leckéket. Ha megvan, akkor simán meg tudod majd ezt is oldani.
5/6 anonim válasza:
Akkor térj vissza az első válasz első mondatához, és legalább adj esélyt, hogy segítsen valaki.
6/6 anonim válasza:
(Egyébként nyugodtan mondhatod, hogy táblákat. Magyarul is ugyanazt jelenti. #5)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!