Blogok esetében hogy is van ez pontosan?
Figyelt kérdés
Szóval ha valaki vásárol egy domain nevet(mondjuk .hu-sat), akkor elvileg a whois-szal le lehet ugye kérdezni a személyes adatait. (Legalábbis én ezt olvastam.) Kérdés, ki lehet-e kerülni ezt valahogy? Mi van ha én nem akarom, hogy mindenki lássa, kihez tartozik a tárhely, csak egy e-mail címet szeretnék megadni... ?#domain #lekérdezés #blog #tárhely #védelem #személyes adat #.hu #elrejtés #privát szféra #whois adat
2017. máj. 8. 17:47
11/11 anonim válasza:
FORPSI ahogy írták ebben a legjobb. Amerikaiak ezért plusz pénzt kérnek, ebből az .eu domainból mit tudsz kiolvasni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!