Lehetséges a következő megoldás egy weboldal esetében?
Figyelt kérdés
Tegyük fel van egy weboldal, amely HTML és PHP-t használva lett megírva. Nekem nem tetszik a kinézete, ezért szeretnék csinálni egy saját fajta mintát hozzá, amit nekem megjelenít, amikor azt az adott oldalt használom. A stylishról már hallottam, valami ilyesmi megoldást keresek, de valami egyszerűbbet, ahol kevesebbet kell kódolni.2015. nov. 11. 18:05
1/2 Drone007 válasza:
Ezen hipotetikus eset fennállásakor úgy vélem igényeid meghaladják a képességeidet. Két eset közül választhatsz.
1. képességeidet az igényeid szintjére fejleszted
2. másvalaki képességeit veszed igénybe a probléma megoldásához
A második megoldást bizonyára valamilyen ellenszolgáltatás mellett tudod igénybe venni.
De ez persze mind csak elméleti fejtegetés :)
2/2 anonim válasza:
[link] -on nézd meg, hogy valaki bűvészkedett -e már vele.
Ha nem vagy az se olyan mint szeretnéd, akkor csináld magad eljárás van.
Persze ez csak külső, CSS.
Ha viszont Extra kényelmi funkció JS effekt is kell, users script -et is írnod kell hozzá.
Amúgy meg vagy megszoksz, vagy megszöksz :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!