Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Monolog-ot sikerült composerre...

Monolog-ot sikerült composerrel leszedni és működik is, de mi történik az autoload. Php-val, ha mást is leszedek? Jól csináltam így?

Figyelt kérdés
Szóval akkor hozzáad még egy bejegyzést az autoload.php-hoz? Jól gondolom? És létrehoz más pluginnek egy másik alkönyvtárat,szóval a vendor rész az összes plugint egybe tartalmazza majd?
2017. ápr. 28. 19:07
 1/4 A kérdező kommentje:

A vendor rész az összes plugint egybe tartalmazza majd, úgy értem megfelelő szerkezetben?

Illetve most úgy csináltam,hogy van a project könyvtár és azon belül subdir a vendor. És egyszerűen includoltam az autoload.php-t.

2017. ápr. 28. 19:08
 2/4 anonim ***** válasza:
WTF!?
2017. ápr. 28. 19:16
 3/4 A kérdező kommentje:

Melyik része?:)

1, leszedtem composerrel az 'project' könyvtárba a monologot.

2, létrehozta a vendor könyvtárat (a 'project könyvtáron belül') és benne alkönyvtárként a monolog,psr,composer könyvtárat valamint egy autoload.php-t

3, a 'project' könyvtárban létrehoztem egy teszt.php fájlt,amibe require_once-al behúztam a \vendor\autoload.php-t

Ez így működik is..

Kérdés

1, Ha composerrel mást is telepítek,akkor az gondolom átírja az autoload.php-t és más pluginek indítását is elvégzi?

2, A vendor könyvtár bemásolásával működik majd rendes webszerveren (nem localhoston is)? Gondolom igen.

2017. ápr. 28. 19:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Már tárgytalan..,találtam leírást.
2017. ápr. 28. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!