Csináltam egy weboldal és eltűnt, mikor szerkeszteni akartam?!
Figyelt kérdés
Csináltam egy weboldalt, már szinte teljesen kész van. Ha beírom a google-ba a címét, akkor látom is, szépen minden megvan, ahogy elkészítettem. Viszont ha a szerkesztőbe megyek, hogy csináljak rajta valamit, nincs ott a weboldalam. nem az én oldalamat tölti be, hanem egy sablont, talán azt, amit kiváőlasztottam még a legelején, de már nem emlékszem, mert uyge teljesen átváltoztattam, megírtam mindent.. de abból a szerkesztőben semmit sem látok. Minden szöveg, menü, kép stb. eltűnt. Egy tök alap sablont ad ki. Miért? Ha a címét beírom a neten (nem a szerkesztőben nyitom meg), akkor teljesen normális az oldal. most mi a teendő? Hogy szerkesszem?2017. ápr. 10. 17:02
2/5 anonim válasza:
Sajnos még nem rendelkezel egy weboldal készítéséhez szükséges tudással. Először tanulni, tanulni, tanulni! :)
3/5 A kérdező kommentje:
Az meglehet. De honnan szedjem elő a weboldalam? Mármint hogy szerkesszem? Fél éves mindennapi munkám veszne most kárba..
2017. ápr. 10. 21:13
4/5 anonim válasza:
Kedves #2 válaszoló. Nyilván ha sok időt ölt bele valószínűleg már megvan a kellő tudása. Ha értelmes választ nem tudsz adni inkább kussolj. Trollok meg ne is írjanak inkább. Én most csak azért írtam, hogy ezt leírjam neked, választ amúgy nem tudok sajnos rá kedves kérdező.
5/5 anonim válasza:
#4 persze hogy nem tudsz értelmes választ adni, mert nem is lehet válaszolni egy olyan kérdésre, ahol nem tudjuk hogy a kérdezőnek melIk azolgáltatónál milyen keretrendszer vagy cms felhasználásával készült honlap van, ami milyen szerveren fut, milyen webkiszolgálóval, milyen programnyelven, a domain melyik szolgáltatónál van.
Csak annyit tudunk hogy nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!