Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan lehet egy készen...

Hogyan lehet egy készen letöltött weboldalt szerkeszteni?

Figyelt kérdés
Van egy alap készen letöltött html file. Ennek a grafikus felületét szeretném szerkeszteni. Van külön program rá, amivel a külsejét megtudom szerkeszteni oylan amilyenre szeretném?

2015. júl. 9. 16:23
 1/9 anonim ***** válasza:

Bármilyen szövegszerkesztő + a kellő tudás, olyanra amilyenre szeretnéd nem lehet máshogy.

Próbálkozhatsz összekatintgatós szerkesztőkkel is, csak általában használhatatlan lesz az eredmény:

[link]

2015. júl. 9. 16:33
 2/9 A kérdező kommentje:
notepad++-al csinálom, de jobb lenne ha tudnám a felületet grafikusan módosítani. Rájöttem hogy fölösleges bajlodnom és elég lenne egy egyszerü program is amivel szép dizájnt tudok neki adni.
2015. júl. 9. 16:37
 3/9 anonim ***** válasza:

"egyszerü program is amivel szép dizájnt tudok neki adni"

Nem tudom te hogy vagy vele, de nekem ezerszer egyszerűbb leírni a kódot mintsem egy WYSIWYG szerkesztőben keresgélni a nyolcmillió menüben, amiben benn sincs minden ami kell nekem.

2015. júl. 9. 20:10
 4/9 anonim ***** válasza:

"elég lenne egy egyszerü program is amivel szép dizájnt tudok neki adni"

Csak hogy ilyen program nincs.

2015. júl. 9. 21:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Szöveges szerkesztőnél jobb megoldás márpedig nincs.
2015. júl. 10. 08:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát, ah nagyon grafikusan akarod csinálni akkor ott a Dreamweaver, de egyénként igazuk van a többieknek a legjobb egy normális szövegszerkesztő...esetleg még egy olyat lehet, ami kiszínezi a kódokat, erre tökéletes az általád használt notepad++ is, bár anak is van egy kifejezetten programozásra szánt verziója a programmer's notepad vagy a notepad2
2015. júl. 10. 09:18
 7/9 anonim ***** válasza:
*annak
2015. júl. 10. 09:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem nagyon fogod tudni elkerülni az alapvető webprogramozási ismeretek megtanulását, ha kész alapot akarsz módosítani.

Ha mégsem akarsz kódokkal bíbelődni, akkor próbáld inkább a nulláról felépíteni. Erre ma már többféle igen korszerű drag&drop szerkesztő van, köztük jópár on-line elérhető is.

Mondjuk nulla html/css ismerettel ezek sem fognak menni...

2015. júl. 10. 09:21
 9/9 anonim ***** válasza:

pl: [link]

(Előző voltam)

2015. júl. 10. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!