Egy domain csak arra jó, hogy jani. Blog.hu helyett jani.com lesz a weblapom címe?
Figyelt kérdés
Más előnye van neki? Azon kívül hogy komolyabban veszik az emberek, ha pl vállalkozó vagyok?2017. ápr. 4. 00:24
1/8 anonim válasza:
Hát ja. Rosszabb esetben meg 34.251.45.16 helyett.
2/8 Argloss válasza:
Nem, még arra is jó, hogy csillagszem@jani.com legyen az email címed.
3/8 anonim válasza:
Pl. nem kell eltűrnöd, hogy reklámokat tegyen a lapodra az ingyenes szolgáltató.
4/8 A kérdező kommentje:
ahha, mert akarok összepattintani egy fajin kis weboldalt, és hirdetésket rátenni, csak az a bibi, hogy adsense aldomain-en nem megy, úgy tájékozódtam róla a neten.
2017. ápr. 4. 00:48
5/8 A kérdező kommentje:
értem harmadik.
Hát ez az állításod végülis nem lenne rossz, ha ez nekem hozná a pénzt nem pedig akié a domain. :D
2017. ápr. 4. 00:49
6/8 anonim válasza:
Milyen oldalt akarsz csinálni? Mert ha tucatoldal lesz, ne várj sok látogatót. Ha meg nincs legalább napi 2-3 ezer látogatód, akkor alig fogsz valamit keresni a reklámokon.
7/8 anonim válasza:
Igen, "csak" annyi, hogy a saját neveden futhat az egész, nem jancsika.blog.hu vagy jancsika.fw.hu stb. címeken.
És ez még a jobbik eset, ha nem valami free (vagy nagyon olcsó) tárhelyen akarod tárolni a weboldalad, hanem saját szervert üzemeltetsz, akkor azt nem csak IP-címmel érheted el. Egy sima, statikus oldal, vagy egy nagyon alap PHP-alapú cucc persze nem használná ki a saját szerver adta lehetőségeket, de komolyabb célra ez elengedhetetlen.
8/8 anonim válasza:
Keresőoptimalizálás szempontjából is hasznos tényező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!