Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Belefutottam egy olyan webtárh...

Luigi2 kérdése:

Belefutottam egy olyan webtárhely-ajánlatba, ahol kikötötték, hogy nem engedélyezik webáruház készítését. Ennek mi értelme van?

Figyelt kérdés
2017. márc. 20. 08:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Gondolom annyiba is kerül.
2017. márc. 20. 09:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan 'ócsó és sok tárhelyet zsúfolnak egy tárhelyre. Bár attól még egy 100 plugines forgalmas Wordpress jobban leterhelheti, mint egy egyedi webáruház. Ilyenkor viszont gondolom kilövik a wp-s tárhelyet (van ahol szó nélkül).
2017. márc. 20. 10:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
*sok tárhelyet zsúfolnak egy szerverre
2017. márc. 20. 10:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom van olyan csomag, ahol engedélyezik.

Ezért vannak külön csomagok, és el kell adni a drágábbat is. :)

A szerver terhelése miatt, pl. egy WP+WC elvisz egy teljes szervert.

De OpenCart és PrestaShop se alacsony szerverigényű, főleg ha forgalom is akad.

2017. márc. 20. 10:40
 5/9 anonim ***** válasza:

#2: +1

WP tényleg iszonyatosan letudja fogni a szervert.

A cég akivel dolgozom, pl. nem engedi a WP -t.

90% -ban csak ágyúval verébre kategória. (5 menü pontos alap oldal)

A 10% meg olyan méretű amihez saját szerverek kellenek.

pl. legutóbbi ilyen: WordPress + WooCommerce, + 50 ezer termék egy külső adatbázisból szinkronizálva.

Majd az ügyfél panaszkodik a tárhelyszolgáltatónak, hogy lassan tölt be az oldala.

2017. márc. 20. 10:45
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat. Hájjak meg még mindig nem értem :)

Ha esetleg félreérthető voltam, nem webáruházat tartalmazó és nem tartalmazó csomagkínálatról van szó, ezek sima webtárhely csomagok - oda pedig nem azt töltök fel amit akarok? A webáruház is csak egy általam írt php kód aminek az eredménye az oldal újrabetöltése és az adatbázis módosulása - ha ez gond, ilyen alapon fórumot vagy egy egyszerű vendégkönyvet sem lehetne üzemeltetni, ezért sejtem, hogy valami másról lehet szó.

2017. márc. 21. 10:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja, csak egy idő után arra leszel figyelmes, hogy elfogy a memória/belassul az oldal/törlik a pi*sába az egészet.
2017. márc. 21. 11:36
 8/9 anonim válasza:
Fórumnak vagy vendégkönyvnek nincs akkora igénye mint egy webáruháznak. Ez egy gyenge tárhely lehet, felesleges is lenne ráakni ha használhatatlan lesz. Nyilván nem poénból van ilyen megkötés. Nézz egy normálisat, azon felesleges spórolni
2017. márc. 23. 08:44
 9/9 A kérdező kommentje:
Értem, tehát erőforrás-igényről van szó. Amúgy nem én választottam a hostot hanem a havernek van itt a domainje, megkért hogy nézzek rá. Megmondom őszintén ez teljesen meglep, én ilyennel még nem találkoztam. Egy induló oldalon még annyira nem lesz forgalom, őszintén szólva nehéz elképzelnem olyan vásárlómennyiséget egy puruttya oldalon, amitől egy apache vagy egy mysql belassul. Nem beszélve arról, hogy a drágább csomagban már "engedélyezett" a webáruház, de ha nem tévedek, ugyanazon a szerveren futna akkor is.
2017. márc. 23. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!