Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Megbízható webáruház készítő cég?

Megbízható webáruház készítő cég?

Figyelt kérdés

Lehetőleg olyan, aki vagy jártas ilyenekben, vagy maga is készíttetett velük. Olyat szeretnék, aki tud referenciát is felmutatni és nem Ferike a szomszédból 20 ezeré' megcsinálja féle.

Köszönöm szépen!

2017. jan. 12. 22:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy 0-ról megírtat senki nem fizeti meg itt Mo.-n, így mi a sajátjainkat és másoknak is a PS-t javasoljuk, és arra építjük.
2017. jan. 13. 08:26
 2/5 anonim válasza:
unas.hu, bérelni kell, termék helyekre kell fizetni és szerintem teljesen jó.
2017. jan. 13. 08:40
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Én itt csináltam, teljesen megfelelő, havi 6 dolcsiért tök profit lehet vele összeállítani:

Blogginger.com

Egy másik helyen találtam hozzá 35%-os kupon kódot is: 35OFF

Ha nem tetszene valamiért, akkor pedig van 45 napos pénz visszafizetési garancia :)

Sok sikert!

2017. jan. 13. 16:42
 4/5 anonim ***** válasza:

"MotivatedMan nevű felhasználó válasza:

Én itt csináltam, teljesen megfelelő, havi 6 dolcsiért tök profit lehet vele összeállítani:

Blogginger.com "

Akkor nálad se veszünk semmit, ha még egy WP se tudsz telepíteni, arról nem beszélve hogy WP-re építesz shop-t

2017. jan. 13. 17:10
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
És? Attól még nagyon is jól megy a bolt.
2017. jan. 14. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!