Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ez a Google annyira el van...

Ez a Google annyira el van (rontva, hogy finoman fogalmazzak. ) hogy bárkinek Én kötelezővé tehetném hogy adja meg a telószámát vagy zároltatom a fiókját?

Figyelt kérdés
Este sötétben gépeltem és be akartam lépni, harmadjára találtam el a jelszót. A Gmail zárolta a fiókomat EMIATT, és hiába adom meg a jó jelszót telefonszámot kér...és elvesztettem egy csomó személyes adatot, levelezést, az ismerőseim meg aggódhatnak értem, telefonszámot azért se adok meg mert semmi köze hozzá a googlenak. Bárkinek a gmailjét lemásolhatnám akár egy fontos személynek vagy egy szerencsétlen afrikainak aki azt se tudja mi az a telefon, esetleg egy iskolásnak akinek még nincs is, mert 18 alatti, 2× beírnék neki rossz jelszót és vagy zároltatom a fiókját vagy kötelező megadnia a telefonszámát. Ez lenne a top1 email szolgáltatás? Akár egy jó kis spam robotot is írhatnának rá, hagy zárasson napi többmillió emailt kis forgalomcsökkentést okozva, hogy a google észrevegye. Ha kötelezően telószámot kérne ki használná? Lehet oda is betennék a google captchát amit szintén 3 percig kell kitölteni, és letiltja az ipmet 3× hogy vpn ről kell klitölteni, mert a spam robotok annyira emberszerűek hogy akárkit robotnak néznek..hiába kattintasz le 10 házszámot, ha 0.1 seccel gyorsabb vagy mint az áltag már megy a bann..
2017. márc. 16. 10:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Amatőrökkel van teli ez a Google, biztos csak azért maradt életben, mert Orbán haverja, egyébként életképtelen vacak :D

A készülék az Ön hibájában van.

2017. márc. 16. 18:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha feldobsz egy almát, alá állsz és fejbevág akkor nyilván az alma a hibás.
2017. márc. 17. 08:35
 13/13 anonim ***** válasza:

Véletlen nem Tor -os VPN mögött próbáltad, ami ide-oda dobáll a bolygón!?

Sok portál blokkolja többek közt a fércbook, és google is.

2017. márc. 17. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!